Met het Trouwalbum blijf je jullie trouwdag beleven!

 

Ik wil graag dat je elke keer weer verrast wordt als je het album openslaat. 

Jullie trouwfoto’s krijgen in het album de glans die het verdient.Ik maak een selectie van de mooiste foto’s die het verhaal van jullie trouwdag stijlvol weergeeft. Jullie beoordelen de digitale proefdruk en geven aan waar aanpassingen nodig zijn. Op deze manier wordt het trouwalbum uniek en speciaal voor jullie gemaakt.

 

Er is een grote keuze  in kleuren en materialen voor het album. Elk album wordt afgeleverd met een insteekhoes in dezelfde kleur als jullie album.  Of jullie kiezen juist voor een andere kleur en materiaal voor de opbergdoos. Ook heel mooi! Het is ook mogelijk om een luxe box te kiezen. Ik laat je de mogelijkheden graag zien.

 

De mini-trouwalbums zijn een prachtig cadeau voor jullie ouders. Op deze manier zullen zij ook nog vaak de herinnering aan jullie trouwdag kunnen bekijken. De mini-album zijn identiek aan jullie trouwalbum maar dan in een klein formaat.

Professioneel trouwalbum, handgebonden en op hoogwaardig fotopapier

  • Een selectie van 100-150 bewerkte foto’s
  • Hoogwaardige afdrukken op Fuji DPII papier.
  • Omslag linnen of diervriendelijk leer met mogelijkheid van een foto op de voorzijde.
  • 30×30 cm met – 40 pagina’s-lay flat
  • Inclusief een luxe opberg – Etui
  • Extra pagina’s mogelijk

Ik wil graag een mooi album

 

 

“Na het inwinnen van informatie werd er al snel contact met ons opgenomen. De wensen werden doorgesproken en er kwam een duidelijke en overzichtelijke offerte. Bij het pakket dat wij hadden, kozen we ook voor een ‘love shoot’. Dit was ook direct onze eerste kennismaking. Het voelde goed. De omgang met kinderen was fantastisch; erg geduldig en ze weet de kinderen op zo’n manier te fotograferen dat het heel natuurlijk is. Op onze trouwdag heeft ze kostbare momenten op de foto gezet. Ze was de gehele dag aanwezig maar bijna onzichtbaar. Een prachtige fotoreportage is hier het resultaat van. Kortgeleden ook ons album van onze dag mogen ontvangen. Het album is werkelijk een plaatje. Een prachtig verhaal van onze dag! Haarscherpe foto’s, op papier van kwaliteit en mooi verwerkt. Wij raden Tilly Fotografeert zeker aan!”

Elwin en Yvonne