20 jaar verkering - Fotoshoot centraal station Groningen

20 jaar verkering | Fotoshoot centraal station Groningen

20 jaar verkering | Fotoshoot centraal station Groningen. Mijn Whats app bleepte: "Hallo Tim hier. Op dertig mei hebben Harmanna en ik 20 jaar 'verkering'. Nu ben ik druk een soort verrassing dag te organiseren. Zie jij kans om in de middag van de 30ste foto's te maken"?

Zo kwam het dat ik Tim en Harmanna op de dertigste ontmoette bij Kaap Hoorn aan het Paterswoldse meer. Nadat ik gauw de laatste bonbon had weg gesnoept vertrokken we naar het centraal station in Groningen. Daar bij de trein vanuit Friesland is hun avontuur begonnen. Daar ergens op het station of op het plein bij het peerd van Ome Loeks vertelde Tim aan Harmanna dat hij haar toch wel heel aardig vond en dat hij wel verkering wilde. Hoe het verhaal verder ging van die eerste verkeringsdag dat weet ik niet precies maar het was een feit: Tim en Harmanna waren vanaf toen een stel.

Tim heeft Harmanna nooit ten huwelijk gevraagd - dat kwam er niet van. Daarom vond Tim het tijd om deze dag nog even in herinnering te brengen. Niet om alsnog op de knieën te gaan - dat niet - maar wel om Harmanna te laten weten dat hij nog steeds 'verliefd' op haar is. Dat heeft hij niet tegen mij gezegd maar volgens mij was dat wel de strekking van deze verrassingsactie😀

Tim wist dat hij Harmanna een groot plezier zou doen als Louisa Elizabeth ook op de foto mocht. Daarom reden we naar de  Onlanden  om daar in het magische licht van de zon foto's van hun drieën te maken. Ben jij nu - na het zien van deze foto's - ook zo enthousiast geworden over de look van Louisa Elizabeth? Zij is te huur voor bv jullie trouwdag en Harmanna is graag jullie chauffeur.