Gezinsfotograaf en Familiefotografie

Gezin – familiefotoshoot Drenthe – Groningen

We planden een minishoot bij Tilly Fotografeert ’s Middags zouden we elkaar om 14:00 ontmoeten. Je voorbereiden op een fotoshoot met je gezin kost best wat tijd. Alle haren in de plooi, snel de jongens in de ochtend zelfs nog even bij een kapper langs. Hier en daar een vlekje poetsen, die witte trui nog even niet aan doen. Schoenen poetsen, broeken strijken, snoeten wassen. En niet te vergeten, alle spinazie en andere resten van tussen je tanden wegpoetsen. Want we willen glimmend op de foto natuurlijk. Al met al wordt zo’n minishoot dan al gauw een flinke belevenis voor ons gezin. Verassend om te zien hoe veel zin de kinderen hadden! Gezin - familiefotoshoot Drenthe - Groningen

Het was een speciaal moment, een dikke tien jaar geleden hebben we ook eens zo’n fotoshoot gedaan. Dat was precies op dezelfde plek, de Zeegserduinen. En dan op dit moment deze leuke aanbieding van Tilly voorbij zien komen, dat was toch bijzonder.

Jip de Labradoodle

In de ochtend besloot het gezin dat het zevende gezinslid ook maar mee moest. Oftewel Jip de Labradoodle werd mee in de auto geladen. De mama had hierover weinig zeggenschap. Dit hadden we niet meer gecommuniceerd naar Tilly maar Tilly, flexibel als ze is, bleek het bij aankomst allemaal prima te vinden.

We togen met wat dekentjes, mutsen, sjaals, hond en Tilly naar de zandduinen. Het was tussen twee volle weken regen precies een dag waar de zon zich opeens liet zien. Wel fris, maar met een dikke trui en laagjes kleding was het prima te doen. We zaten dan ook niet stil. Wat hadden we een lol. Ik verwachtte dat we even zouden moeten loskomen maar dat bleek met een paar minuten al klaar te zijn! De kinderen waren direct op hun gemak bij Tilly. Ze gaf leuke aanwijzingen en kleine opdrachtjes en waar ‘op de foto gaan’ doorgaans ongemakkelijk voelt, genoten we er nu gewoon van.

Tilly nam alle tijd voor al onze wensen. En ja, ook de hond kwam aan bod. Noor, Chris en Liz wilden allemaal graag apart met hun grote broer Josh op de foto. Fijn dat Josh erbij was, dit kwam mooi uit. Hij woont namelijk tijdelijk op Terschelling waar hij stage loopt in hotel Nap. Leuk om te zien dat ze Josh allemaal best wel missen en de kans nemen om met hem samen op de foto te gaan.

Kortom, ook al was het officieel een mini-shoot, we hadden een hele leuke gezellige dag! Dankjewel Tilly. Je aanpak is super. We voelden ons helemaal op ons gemak. En wat een prachtige foto’s hebben we gekregen. Je hebt ons zo mooi gevangen. Precies zoals we als gezin zijn. Dankjewel!