Alles wat je moet weten over jouw trouwreportage

De ‘Klik’ met de trouwfotograaf

Ik ben als trouwfotograaf waarschijnlijk de enige vreemde in jullie gezelschap van familie- en vrienden en daarom is het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen en een ‘klik’  ervaren met mij. Daarom hebben we vooraf een uitgebreide kennismaking. Ik ben benieuwd wie jullie zijn, waar jullie interesse naar uitgaat en vooral wat jullie wensen zijn voor jullie trouwreportage.

Loveshoot in Eelde

Een loveshoot 

Een loveshoot of een pre-weddingshoot is een mooie manier om jullie verloving vast te leggen en om de liefde te vieren. Maar het is tegelijk ook een mooie manier om te wennen aan mij als fotograaf. De foto’s kun je uiteraard ook gebruiken voor de trouwkaart. Bekijk vooral even deze prachtige loveshoot

De loveshoot is te boeken voor €175,-

De afspraak vastleggen

We leggen alle afspraken vast in een opdrachtbevestiging zodat jullie precies weten wat jullie van mij mogen verwachten. Hierin maken we afspraken  over de tijden en locaties van de trouwdag en eventueel het type album wat gekozen is. De opdracht is bevestigd na ontvangst van de afgesproken aanbetaling. Deze aanbetaling wordt verrekend op de eindnota.

Drie pakketten

Jullie kunnen kiezen uit drie pakketten. LUXE – STANDAARD – BASIS. Het meest gekozen pakket is LUXE met 10 uur fotografie, een trouwalbum en twee ouderalbums. Ik fotografeer jullie dag met alle uren aan één gesloten. Het is uiteraard mogelijk om extra uren erbij te nemen.

Trouwen in drenthe

De fotosessie

Op de trouwdag nemen we ongeveer 1,5 uur de tijd voor de fotosessie. Jullie kunnen voor verschillende locaties kiezen met een uniek karakter. Ik wil  jullie graag helpen in de keuze voor deze locatie De fotosessie kan gewoon doorgaan als het bewolkt is of bij lichte motregen. De fotosessie wordt verplaatst naar een binnenlocatie als het regent of stormt. Vooraf bespreken we een eventueel alternatieve locatie.

Trouwdag in Groningen -Tilly Fotografeert

Ontvangst foto’s

Ongeveer 4-6 weken na de trouwdag ontvangen jullie een USB-stick met het afgesproken aantal  foto’s in hoge resolutie. Alle foto’s worden nagekeken op kleurintensiteit, contrast en eventueel kleine retoucheringen. De foto’s worden altijd in kleur gefotografeerd en uiteraard enkele in zwart\wit.

Zekerheid

Ik zal ook met ziekte jullie dag gewoon fotograferen. Maar wanneer het echt niet anders kan maak ik gebruik van een professionele fotograaf uit mijn omgeving. Ik werk met professionele camera’s en meerdere objectieven. Als back-up heb ik altijd een extra camera met flitser, batterijen en objectieven mee.

Online gallery

Na de trouwdag  ontvang je per mail een unieke inlogcode, die toegang biedt tot de online gallery en bestelmodule. Met deze code zijn alleen jouw foto’s zichtbaar. Deze gallery kun je delen met familie en vrienden zodat je samen kunt nagenieten van jullie prachtige dag. Deze gallery kunnen de familieleden en vrienden gebruiken voor het nabestellen van foto’s. Foto’s in verschillend formaat op professioneel fotopapier, op canvas of gewoon een digitale versie. De bestelling wordt rechtstreeks naar het opgegeven adres verzonden.

Jullie mooiste trouwfoto’s in het Trouwalbum

De mooiste foto’s verdienen het om een plaatsje te krijgen in het trouwalbum. Ik laat jullie de verschillende mogelijkheden zien in kleur en materiaal voor het album. Het album wordt gedrukt op hoogwaardig  Fuji DPII papier en alle pagina’s hebben een lay-flat zodat van rechts naar links de pagina’s vlak liggen. En vergeet niet de mini-albums voor jullie ouders. Dit zijn twee identieke albums in klein formaat.