Bruidspaar op de Fraeylemaborg

Bruidspaar op de Fraeylemaborg – Romantisch & Stoer

Bruidspaar op de Fraeylemaborg - Romantisch & Stoer

Het was zeker een jaar geleden dat wij voor de eerste keer contact met elkaar hadden. Toen zeiden we nog tegen elkaar; \"Wat duurt het nog lang. Maar 28 augustus was het ineens zover. Rob en Anoek waren het bruidspaar op de Fraeylemaborg - Romantisch & Stoer. In een wolk van tule en een mooie trouwauto kwamen ze op het landgoed aan.

De eerste foto\'s maakte ik bij de ouders van de bruidegom. Tijdens het aankleden werd ik bijgepraat over de vorige avond. Het hele huis was verlicht en versierd aan de buitenkant en daar hebben ze samen een toost uitgebracht op deze dag. Ik was daar natuurlijk niet bij maar uit de verhalen moet het wel heel mooi zijn geweest. Toen moest ik snel door naar de bruid en ook hier stond de tuin vol met hartjes en hing de tule bij de voordeur. Binnen zat de bruid en werden de de laatste krullen nog even gefixed en daarna ging de jurk aan. Op een bepaald moment kon Rob gebeld worden dat hij mocht komen. Maar dat duurde nog wel even..

Het duurde nog even..

Anoek stond achter de deur te wachten.. en te wachten op Rob Waarom eigenlijk? Ik wist het niet want Rob was al klaar toen ik bij hem weg ging. (Haha.. ik weet het nu nog niet , ik zal het nog eens vragen) Uiteindelijk kwam hij toch aan bij de bruid en zagen zij elkaar voor het eerst op hun trouwdag. Zij waren er klaar voor om hun trouwdag te vieren.

Het was een dag waar de regen precies op het juiste tijdstip viel; tijdens de ceremonie en in de auto naar de feestlocatie. Daardoor werd het één groot zonnig bruiloftsfeest. Een dag met prachtige herinnering  met trouwfoto\'s die het verhaal van hun trouwdag vertellen. Rob en Anoek, wat zagen jullie er mooi uit. Wat vond ik het leuk om jullie te fotograferen en wat was het gezellig met jullie gasten. Ik wens jullie heel veel geluk samen.

Wil je nog meer foto\'s bekijken van dit prachtige huwelijk? Klik dan hier