Mooie woorden van anderen

Onze zoektocht naar een trouwfotograaf begon op internet. Daar kwamen we snel op Tilly haar website terecht. Direct spraken de foto's ons aan, kleurrijk, natuurlijk, elegant en zeker spontaan.

Bij het eerste gesprek bij haar thuis nam ze de tijd en leerden we elkaar beter kennen. De fotoshoot op de bruiloft ging als vanzelf, en door Tilly voelden we ons helemaal op ons gemak. Daardoor zijn de foto's stuk voor stuk prachtig geworden. Blij verrast waren we van alle spontane momenten die zijn vastgelegd.

We zijn overweldigd door het resultaat. Van onze bruiloft hebben we genoten, en dankzij Tilly kunnen we hier voor altijd op terugkijken.
Dankjewel Tilly, voor ons was je de perfecte match.

Rutmer & Joukje

Ben je benieuwd naar meer reacties dan nodig ik je uit deze reviews te lezen.

Fotografie & Bruidsreportage
Bruidsfotografie
Fotografie & Bruidsreportage - Tilly Fotografeert-103

We hadden meerdere fotografen gevraagd om kennis met ons te maken. Tilly was de eerste die langs kwam. Nog voordat ze was vertrokken, wisten we het al. Het klikte meteen en we konden al onze wensen en ideeën bij haar realiseren. Het contact met Tilly was open, spontaan, professioneel en gezellig. We konden volledig onszelf zijn bij haar op onze grote dag en hadden vaak niet eens in de gaten dat ze de vele mooie momenten vastlegde. Als we bepaalde wensen hadden voor een foto, dan regisseerde Tilly dit perfect. Ook tijdens het samenstellen van het trouwalbum was het contact goed. We kijken erg uit naar de komst van ons mooie album. Dankjewel lieve Tilly voor het perfect vastleggen van onze mooie, intieme bruiloft. Je prachtige foto’s zullen nog vaak bekeken worden.

Marcel & Yolande

Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kunnen wij terugkijken op een fantastische dag. Ondanks dat we trouwden op een druilerige oktoberdag, zijn de foto's erg mooi geworden. We hebben Tilly leren kennen als een warme, lieve vrouw die precies weet hoe trouwfoto's eruit moeten komen te zien. Alles is op de foto gekomen en ook kleine, grappige momenten en details ontbreken niet. Tilly is een fotograaf die op de bruiloft nauwelijks opvalt, maar zeker wel aanwezig is om de goede foto's te maken. De groepsfoto's waren snel gemaakt, waardoor het leuk bleef voor ons. Het contact liep erg soepel: afspraken werden nagekomen en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Ook niet geheel onbelangrijk; de prijzen zijn meer dan acceptabel met een geweldig resultaat.

Reinout & Celeste

Fotografie & Bruidsreportage - Tilly Fotografeert-104