Trouwfotograaf - Tillyfotografeert

Mooie woorden van anderen

De beste “onzichtbare” fotograaf die je je maar kunt wensen. We kunnen een heel verhaal gaan schrijven, maar in 1 woord samengevat; FANTASTISCH……. ons voorgesprek onze fotoshoot onze trouwdag en tot slot vlak voor het einde van het jaar ons fotoboek. Geweldig mooi en al vele complimenten ontvangen. We zullen er nog vaak in kijken ter herinnering aan deze liefdevolle dag met kinderen, familie en dierbare vrienden. Dank, dank, dank lieve Tilly en eind van het jaar hebben we er TWEE kleinkinderen bij. Dus een familie shoot zit er misschien ook aan te komen. XX Een absolute aanrader voor wie nog twijfelt.

-Bart & Aleida

Tilly was bij onze bruiloft ook aanwezig als fotograaf. We hebben dit als erg fijn ervaren en voelen ons op ons gemak bij Tilly. Voor ons was het, door de positieve ervaringen tijdens de bruiloft, meer dan duidelijk dat we Tilly ook wilden vragen voor de zwangerschapsshoot en babyshoot. De sfeer was erg fijn en ontspannen! Waar nodig geeft Tilly aanwijzingen maar laat ook voldoende ruimte vrij voor eigen invullingen. Dit zorgt voor een mooie afwisseling van foto's. Een baby op de foto zetten is niet het meest makkelijke, ook hierin zie je de rust en ontspannenheid die Tilly uitstraalt terug. Ze neemt de tijd voor het maken van de foto's, geeft ruimte voor pauzes zodat onze dochter ontspannen bleef. Heel erg bedankt voor deze mooie en waardevolle foto's!

-Harmen & Margretha

We vonden Tilly op een trouwbeurs . Haar werk sprak ons erg aan en we waren zeer op ons gemak met het praten over onze dag, Ze was erg enthousiast. We hebben ook een loveshoot bij Tilly gedaan. Dit zou ik iedereen aanraden als je niet gewend bent om voor de camera te staan, en vooral voor mijn man was dit handig omdat hij vaak niet weet wat te doen qua pose. We hebben vaak met Tilly gesproken voor onze grote dag, dit gaf voor mij heel veel rust om te weten dat alles goed komt. Op de dag zelf was het heel fijn werken met haar. Tilly ziet de kleine details waar je zelf niet om denkt, en tijdens de cermonie merk je niet eens dat ze er is. Dit is juist, fijn je kunt lekker je zelf zijn en Tilly legt de mooiste en emotionele momenten heel goed vast. Na ons trouwen hebben we samen met Tilly onze trouwalbum gemaakt. Wat ik ook erg fijn vond dat we mee konden kijken en beslissen wat er in het trouwalbum komt. Nu elke keer dat we onze trouwalbum openen beleven we de dag weer opnieuw.

-Rob & Anoek

Hele fijne samenwerking! Tilly is heel professioneel en geduldig. Onze bruiloft moest uitgesteld worden ivm Corona en in de periode dat we deze knoop doorhakten, hebben we intensief en betrokken contact gehad met Tilly. Ze dacht met ons mee en kwam snel met allerlei opties om onze dag op een later moment toch door te kunnen laten gaan. Tijdens de dag zelf hebben we ons helemaal op ons gemak gevoeld met Tilly om ons heen. Heel erg bedankt, we genieten nog steeds regelmatig na van onze prachtige dag! ❤️

-Wim & Marian

We hebben Tilly via bekenden aanbevolen gekregen en geen moment spijt van gehad. Vanaf de eerste kennismaking hadden we een goed gevoel. Mochten we weer een fotograaf nodig hebben dan staat Tilly bij ons op nummer 1. Mocht iemand een fotograaf zoeken bevelen we Tilly aan. Ze is heel vakkundig en heeft liefde en passie voor haar werk wat je terugziet in de foto’s die ze neemt. We hebben prachtige foto’s gekregen wat elke keer genieten is om doorheen te kijken. Eerst met de Loveshoot en later ook met ons huwelijk voelden we ons geheel op ons gemak. Tilly ging op tussen de gasten en was niet overdreven aanwezig. Tijdens de huwelijksceremonie hebben we haar nauwelijks opgemerkt. Hierdoor heeft ze hele spontane ongedwongen foto’s kunnen nemen die laten zien wie we zijn.

-Nico & Phylicia

We hebben de samenwerking met Tilly als zeer prettig ervaren! Allereerst hebben we een loveshoot gehad. Dit heeft ons erg geholpen om alvast een beetje te wennen aan het poseren. Tijdens onze bruiloft waren we daardoor veel meer ontspannen. We hadden niet echt door dat Tilly aanwezig was tijdens onze bruiloft, maar de foto’s zijn mooi!

-Melle & Magda

“Tilly heeft ons op onze trouwdag gefotografeerd. Ondanks de korte ceremonie heeft ze alle spontane momenten kunnen vastleggen. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat de 'verplichte' foto's er ook spontaan uitzien! De foto's zijn van uitstekende kwaliteit en passen precies bij wie wij zijn. Tilly heeft tijdens de voorbereiding op deze dag goed geluisterd naar onze wensen. Ze geeft goede tips en denkt actief mee. Erg fijn, want we hebben weinig ervaring met professionele fotografie. Ze is goed te bereiken en helder in communicatie. Wij hebben Tilly leren kennen als een warm en hartelijk persoon. Op de dag zelf wist ze ons op ons gemak te stellen en tegelijk merkte je haast niet dat ze aanwezig was. Ik zou Tilly iedereen aanraden!”

-Herco & Sandra

Afgelopen maandag na 5,5 jaar weer een geweldig leuke fotoshoot gehad met Tilly. 5,5 jaar geleden was ze bij onze bruiloft, nu heeft ze prachtige foto’s gemaakt van ons met onze 3 dochters. Die zich gelijk op hun gemak voelde bij haar! Een leuke ochtend in een ongedwongen sfeer! Net als bij onze bruiloft waar ze de hele dag was maar niet merkte dat ze er was en ook toen prachtige foto’s heeft gemaakt! Wij zullen zeker over een paar jaar weer contact opnemen voor foto’s!

-Rudi & Aafke

Tilly heeft onze bruiloft vastgelegd. We zijn zeer tevreden over de foto’s, maar ook over de werkwijze van Tilly. Ze is rustig, komt met goede ideeën en maakt prachtige foto’s. Al met al, een echte aanrader!!

-Mark &Iepie

Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kunnen wij terugkijken op een fantastische dag. Deze dag heeft Tilly voor ons vereeuwigd door de prachtige foto's die zij heeft gemaakt. Ondanks dat we trouwden op een druilerige oktoberdag, zijn de foto's erg mooi geworden. We hebben Tilly leren kennen als een warme, lieve vrouw die precies weet hoe trouwfoto's eruit moeten komen te zien. Alles is op de foto gekomen en ook kleine, grappige momenten en details ontbreken niet. Het contact met Tilly was erg prettig en meerdere keren zijn we bij haar thuis geweest om het een en ander te bespreken. Het was dan altijd gezellig, maar uiteraard werden ook de juiste dingen besproken. Tilly is een fotograaf die op de bruiloft nauwelijks opvalt, maar zeker wel aanwezig is om de goede foto's te maken. Zo waren de groepsfoto's snel gemaakt, wat ervoor zorgt dat het leuk blijft. Het contact liep erg soepel: afspraken werden nagekomen en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Mocht je dus een fotograaf zoeken voor je bruiloft, dan raden wij Tilly zeker aan. Ook niet geheel onbelangrijk; de prijzen zijn meer dan acceptabel!

-Reinout & Celeste

Een aantal maanden voor ons huwelijk een loveshoot gedaan, zodat we alvast een beetje konden wennen aan het idee voor de camera te staan. Daar, en ook zeker op ons huwelijk in een ontspannen sfeer kunnen genieten van de dag. Tilly is een ontzettend lief mens, denkt mee en luistert naar de wensen van iedereen. Tilly, bedankt!

-Joeri & Marianne

We hebben vooraf gesprekken gehad met drie verschillende fotografen, maar Tilly sprong er echt tussenuit. Met haar hadden we een goede klik en zij kwam zelfverzekerd over, hetgeen wij belangrijk vonden voor een fotograaf. De communicatie vooraf is heel prettig verlopen, ze reageerde heel snel op mailtjes. Op de dag zelf was Tilly een hele fijne persoonlijkheid om erbij te hebben; ze is niet nadrukkelijk aanwezig (wat wij juist fijn vonden), heel prettig in het contact (ook met anderen) en overlegt ook over bepaalde dingen. Ook komt ze zelf met goede ideeën en denkt ze oplossingsgericht.Niet alleen wij, maar ook onze ceremoniemeester en onze gasten hebben het contact met Tilly als erg prettig ervaren. Na de bruiloft hebben we intensief contact gehad over het fotoboek; ook dit verliep heel prettig over en weer. Ze kwam zelf met ideeën, maar stond ook open voor onze wensen. Uiteindelijk is het echt een prachtig fotoboek geworden waar we heel erg blij mee zijn! We zijn nog steeds heel erg blij met onze keuze voor Tilly en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

-Arnold & Daniëlle

Tilly heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt fantastisch gedaan. Als ik door mijn trouwalbum blader dan zie ik de kleuren en sfeer zoals we die ruim een jaar geleden bij het plannen van de bruiloft voor ogen hadden. Tilly luistert goed, leeft mee en doet mee. Op onze dagen regende het. Tilly schakelt moeiteloos om naar een andere locatie en andere opzet. Het was erg fijn dat ze er de hele dag bij was. IK had het volle vertrouwen in haar en dat blijkt ook wel uit de prachtige foto’s.

-Mark & Marleen

Vooraf deden we een loveshoot toen het super koud was maar dat hield Tilly niet tegen! Op onze trouwdag was het juist weer heel erg warm, maar werd een flinke bui voorspeld. Tilly werkte heel snel en zo stonden wij met alle gasten op de foto voor de bui losbarstte! Wij, maar ook onze gasten hebben het optreden van Tilly als zeer prettig en professioneel ervaren. Tilly is erin geslaagd alle belangrijke momenten vast te leggen en samen te vatten tot een prachtig fotoalbum dat ons weer helemaal in de sfeer van de dag brengt. Gaan jullie ook trouwen? Overweeg dan ook zeker om Tilly te vragen, je zult er geen spijt van krijgen!

-Ronald & Marjet

Tilly, wat hebben wij genoten van onze trouwdag en je hebt deze dag zo mooi vastgelegd. Iedere fotos heeft wat unieks. Mooie emoties! Bij het kijken van de foto’s zeiden we tegen elkaar: Huh, is dat ook op de foto gezet? Geweldig! Tijdens de Foto’s van ons samen schoot mijn hoepel onder de jurk los.. je bedacht je niet, een vriendin van mij had je camera’s vast en jij dook onder de jurk om hem vast te maken�. Niet veel later sprong je over een klein moeras heen voor een geweldige foto. Wat hebben wij een ontspannen tijd gehad. In de weken na onze bruiloft kregen we vaak de reactie: wat hadden jullie een leuke fotograaf! We genieten enorm van de foto’s Tilly, bedankt! Tot gauw!

-Jorg & Elise

Tilly, wat ben je een mooi mens en wat heb je mooie foto’s gemaakt van onze trouwdag! We genieten nog steeds na! Je hebt ons op een hele natuurlijke manier vastgelegd en de juiste emoties na voren laten komen. We vonden het heel fijn samenwerken met je!

-Gerard & Leonie

Tilly was ons op de bruiloft van vrienden al opgevallen als een vlotte, niet te aanwezige, hardwerkende fotograaf. Daarnaast vonden we de foto's door Tilly genomen erg mooi. Vandaar dat wij haar ook maar hebben gevraagd voor onze bruiloft Het contact met Tilly voor, tijdens en na de trouwdag is vlekkeloos verlopen. Bel je Tilly dan wordt er altijd opgenomen en is ze niet bereikbaar dan is Jan er nog om je vriendelijk te helpen. Op de dag zelf was het prettig om met Tilly te werken. Ze was de hele dag druk bezig om iedereen op de foto te zetten. We hadden al snel niet meer door dat wij steeds op de foto werden gezet. Na de bruiloft kregen we al snel een sneak preview. De rest van de foto's en het prachtige album volgden daarna. Ook hier waren we dik tevreden over. Wij zijn erg blij dat wij voor Tilly hebben gekozen omdat Tilly onze verwachtingen heeft overtroffen.

-Ramon & Jolien

We vielen met het zien van het resultaat van de ene in de andere verbazing. Wat een gave foto's, de 1 nog mooier dan de andere. En alle emoties van de trouwdag kwamen erin terug. Oh ja en Tilly is zo'n lieve vrouw! Heel erg fijn dat ze er bij was als fotograaf!

-Ruben & Jolinke

Wauw! Wat zijn de foto’s mooi geworden! Tilly, we zijn super blij met het eindresultaat. De samenwerking op onze bruiloft en tijdens de loveshoot was top!! Wij raden Tilly fotografeert zeker aan!!

-Arjen & Anouck

Na het inwinnen van informatie werd er al snel contact met ons opgenomen. De wensen werden doorgesproken en daaropvolgend kwam een duidelijke en overzichtelijke offerte. Wij hadden ook gekozen voor de “love shoot”. Dit was ook onze eerste kennismaking met Tilly. Die voelde direct erg goed. Haar omgang met kinderen is fantastisch. Erg geduldig en ze weet de kinderen zo te fotograferen dat het heel puur en natuurlijk is. Het resultaat van de loveshoot is prachtig geworden. Op onze trouwdag heeft ze zeer kostbare en prachtige momenten vastgelegd. Dé foto schieten op het goede en juiste moment. Tilly is de gehele dag aanwezig geweest maar was bijna onzichtbaar. Een prachtige fotoreportage is het resultaat. Ook hebben we een fotoalbum laten maken. Werkelijk een plaatje! Een verhaal van “onze dag”. Haarscherpe foto's op papier van hoge kwaliteit. Wij raden Tilly fotografeert zeker aan!

-Elwin en Yvonne

A great photographer and a wonderful person. Tilly agreed to fit us in on a very short notice (thanks God the wedding was on a Monday!), and we are very-very happy she did! The photographs are beautiful, and they reflect who we are: no posing, nothing artificial, no forced drama. Just us, but 100x more beautiful! She has that special art of following the natural course of events and finding a photogenic angle to it. That said she keeps the basic structure (we switched off during the day and did not control anything at all) and corrects it when needed. The whole day went very natural – no stress (although I was totally not ready when she came, trying to navigate all my international guests through Groningen), no loud shouts arranging guests, no invasive presence. For my work I deal a lot with event photographers, and I have to say, it is a sign of a great professional to be able to capture that moment of light and emotion, in a crowd of dozens of people, stay friendly and open, and find good contact with people to help them feel comfortable, natural and happy around you. I also would like to thank Tilly for her endless patience and flexibility, as we are not the most punctual or quickly responding couple. Thanks, thanks, thanks!

-Aard & Olga