Bruiloft op Hayemaheer- Sabine en Bernard - Tilly Fotografeert

Bruiloft op Hayemaheerd | Sabine en Bernard

Nadat ze dit voorjaar heel \'klein\' waren getrouwd was het dan eindelijk zover voor Sabine en Bernard: hun bruiloft op Hayemaheerd. De kerkdienst en het feest was half jaar uitgesteld en daarom konden ze nu eindelijk de trouwjurk en het pak uit de kast halen. Het werd tijd om te schitteren samen.

Draaiboek

Ik was wel heel benieuwd naar het draaiboek omdat in deze tijd van corona er natuurlijk wel wat maatregelen waren. De ochtend begon op de gebruikelijke manier met de ontmoeting van de bruid en de bruidegom. Daarna vertrokken we naar de fotolocatie in Garnwerd. Zoek je nog een plek om prachtige foto\'s te maken dan is dit echt een aanrader. Elke keer geniet ik weer van de authenticiteit van die dorp. De molen, het smalste straatje, het Reitdiep met zijn mooie dijk en de landerijen. Mooier kun je het niet krijgen denk ik. Na een ontspannen tochtje door het dorp ging het bruidspaar naar de kerk waar ze deze middag gingen trouwen in bijzijn van een aantal gasten. Het was een prachtige kerkdienst. Tot zover merkte ik geen verschil met een gewone\'\' trouwdag.

Handjes schudden

Hoe doe je dat met de felicitaties? Hoe geef je hand zonder elkaar aan te raken?  Het was een vraag voor veel mensen maar niet voor Sabine en Bernard. Zij bedachten een  ludieke manier van feliciteren die ook veel plezier en lol opleverde. Dit soort toffe ideeën maken mijn werk dan ook weer extra leuk. De gasten konden een handje pakken en daarmee het bruidspaar feliciteren. Ook de haag van mensen waar het bruidspaar door heen mocht lopen was lekker breed en door de natuurlijke confetti van lavendel werd dit één groot feest.

Feest in de tent

Op het terrein stonden verschillende tenten en kon je lekker in de stoelen hangen. Je kon ook op een strobaal je drankje drinken die je bij de kraampjes kon halen. De vuurkorven branden en gaven een beetje warmte maar ik begreep later dat er toch echt nog wel een heleboel fleecekleedjes nodig waren om warm te blijven. Maar het was één groot feest in festivalsferen en daar werd volop van genoten.

Bernard en Sabine, ik wens jullie heel veel geluk in jullie huwelijk. Er kon niet geknuffeld worden maar zeker weten dat jullie met heel veel mooie herinneringen aan deze mooie dag zullen terugdenken.