Trouwfotografie in Amsterdam - Uniek en geweldig mooi!

Trouwfotografie in Amsterdam – Uniek en geweldig mooi!

Mijn laatste bruiloft in 2018 was in Amsterdam. Ik mocht de trouwfotografie in Amsterdam verzorgen. Een uniek en geweldig mooi bruidspaar had ik de hele dag voor de camera. Ze hadden geluk in deze grijze en donkere dagen van november want de zon scheen en de kleuren en het licht aan de Amstel waren dan ook prachtig.

De eerste kennismaking

Twee jaar geleden ontmoette ik de bruid op de bruiloft van haar zus. Ze zat toen bij mij in de auto terwijl we met het bruidspaar naar de fotolocatie reden. We praten toen al een beetje over bruiloftzaken maar dat was nog heel ver weg. Want er was nog maar net sprake van een relatie. Maar toen kwam deze zomer het telefoontje met de vraag: “Wil jij onze trouwfotograaf zijn op onze trouwdag in Amsterdam?”

Loveshoot

In de herfst deden we nog een ‘oefensessie’ tijdens de loveshoot. Tijdens het maken van deze foto’s bespraken we hun invulling van de trouwdag en onbewust werd een prachtig serie foto’s gemaakt die de belofte in zich had voor mooie trouwfotografie in Amsterdam. Het zou goed komen.

Thuis aan de Amstel

De familie had zich verzameld in het huis van het bruidspaar en de bruidegom stond klaar om zijn bruid te ontmoeten. Hierna vertrokken wij naar de trouwlocatie Thuis aan de Amstel waar we mooie foto’s hebben gemaakt met het bruidspaar. De Amstel en de skyline op Amsterdam waren gehuld in prachtig licht. Een uniek en geweldig mooi moment om de trouwfoto’s te maken.

Na het ja-woord was er tijd voor toost en taart en het diner. Aan het einde van de dag hebben we de laatste foto’s op het balkon gemaakt.

Het was een prachtige dag met mooie sfeer van warmte, liefde en gezelligheid. Hessel & Eiske, heel veel geluk in jullie huwelijk. Ik wens jullie heel veel geluk samen.