“Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!

Bruidsfotografie-Drenthe-Friesland-Groningen. Romantische foto’s met een vleugje stoer en altijd spontaan en puur. Op een natuurlijke manier fotografeer ik op de trouwdag zodat jullie de allermooiste trouwfoto’s krijgen waar je superblij mee bent. Neem gauw een kijkje in de andere reportages om jezelf te overtuigen. Het belangrijkste is dat de stijl van fotograferen jullie aanspreekt.

Met vertrouwen je trouwdag in

Op de trouwdag genieten jullie met volle teugen van elkaar maar er zullen ook spannende momenten zijn. De eerste keer dat jullie elkaar zien en de ceremonie zijn vaak wel even momenten waarbij het behoorlijk kan kriebelen in je buik. Maar tussendoor is er vooral veel vrolijkheid en plezier. Ik zie alle vrolijke en emotionele momenten en mijn ogen gaan voortdurend rond. Ook zie ik jullie gasten en maak ik graag eens een praatje. Op die manier ben ik niet alleen maar die vrouw met de camera. Ik wil dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt met een fotograaf in de buurt. Ik zal niet vaak vragen te poseren want ik laat het liever aan de spontaniteit over.

Klik gauw door naar mijn portfolio

Neem snel een kijkje in mijn portfolio en zie de bruidsparen die jullie voor gingen. Laat je overtuigen door de volledige trouwreportages van aankleden tot en met het feest. bruidsfotografie-Drenthe-Friesland-Groningen 

Hoe krijgen wij spontane foto’s?

Veel bruidsparen kiezen voor een loveshoot om zichzelf daarmee te verzekeren van prachtige foto’s. Ook dat geeft veel vertrouwen. We hebben dan een uur samen opgetrokken en verschillende posities uitgeprobeerd. Ik zeg er altijd bij; ” Het moet wel lekker voelen als je zit of staat in in een bepaalde houding.” Maar…zul je jezelf misschien afvragen; moeten wij dan poseren? Nee en ja. Ik laat jullie je eigen gangetje gaan en dan zie ik heel snel hoe jullie reageren en hoe jullie houding is. Als het nodig is geef ik kleine aanwijzingen maar altijd op die manier dat het bij jullie past.