Bruidspaar Groningen | Trouwfotograaf

Dit bruidspaar had niet kunnen bedenken dat hij drie dagen na hun trouwdag geopereerd zou worden. Een ongelofelijk verhaal!

Bruidspaar Groningen - Trouwfotograaf
Bruidspaar Groningen - Trouwfotograaf

Wauw!!! Wat zijn de foto’s  - ondanks - alles geweldig mooi geworden! We zijn er superblij mee.

Bruidspaar in Groningen | Trouwfotograaf. Op een prachtige dag in april beloofden ze elkaar trouw. Het was een intieme ceremonie met alleen de getuigen als gast. Dit bruidspaar koos ervoor om in het klein te trouwen en het feest een paar dagen later te vieren met familie en vrienden. Ze keken er zo naar uit en we hadden alles tot in de puntjes goed doorgesproken. Het bruidspaar ging vol vertrouwen de huwelijksdag in.

Maar de start van de trouwdag verliep totaal anders dan verwacht want toen de bruidegom uit de auto stapte vertelde hij over pijn in zijn lichaam. De pijn was in de ochtend begonnen en werd erger en erger. Ik vroeg wat hij nu het liefste wilde. "We gaan gewoon foto's maken" zei hij en zo liepen we langzaam over de heide en ondertussen maakte ik wat foto's. Ik hield het een beetje in de gaten en vroeg voorzichtig of het nog ging.

Zijn glimlach verborg de pijn die hij had. "Ik hou van je" fluisterde hij een aantal keer. "Wat ben je mooi en wat ben ik dankbaar" hoorde ik hem zeggen tegen zijn bruid. Ik was zwaar onder de indruk want ik zag dat het hem heel veel kostte om deze fotoshoot te doen.

Trouwen in Groningen

We vertrokken na een poosje naar de ceremonie in Groningen. Ze trouwden in het bijzijn van de getuigen en er werd zelfs nog een taartje aangesneden. Het feest zou een paar dagen later worden gevierd met familie en vrienden. Bruidspaar in Groningen | Trouwfotograaf.

Toen ik 4 dagen later op het feest kwam om te fotograferen hoorde ik dat ze enorm spannende dagen hadden gehad. De dag voor het feest was hij nog geopereerd en is alles op het nippertje goed gekomen. Hij kon gelukkig het feest zonder meemaken en ik zag zoveel opluchting op hun gezichten.

Wanneer je de foto's bekijkt zie je niet wat er aan de hand was. Maar ik heb gezien hoe moeilijk het was voor het bruidspaar op dat moment van de trouwdag en in de dagen daarna. Het is een start geworden die je niemand gunt om met zoveel onverwachte pijn je trouwdag te beleven. Maar de trouwfoto's vertellen een verhaal van een bruidspaar die dwars door de (fysieke) pijn elkaar het jawoord hebben gegeven. Wat was het ontroerend om deze twee mensen te zien stralen van hun liefde voor elkaar.

Dank jullie wel dat ik jullie mocht fotograferen en diep respect voor jullie.