Zwangerschapsfotoshoot in de natuur bij het Nije Hemelriekje

Fotoshoot van de zwangerschap

Ooow Tilly          Wat zijn de foto prachtig en wat maak je het ons weer moeilijk met keuze maken uit de vele foto's. Wij gaan daarom niet kiezen maar nemen gewoon alle foto's.

Een prachtige zwangerschapsfotoshoot bij het Nije Hemelriekje

Het is altijd bijzonder om een stel voor de camera te hebben dat je al langere tijd kent. Het voelt alsof ik een stukje deelgenoot mag zijn van hun levensreis. Dit stel straalde liefde en warmte uit tijdens elke fotoshoot die we samen hebben gedaan – van hun loveshoot en bruiloft tot de zwangerschap van hun eerste kindje en de daaropvolgende babyshoot.

Nu, tijdens de tweede zwangerschap, mocht ik opnieuw hun mooie momenten vastleggen.

Zwangere mama speelt met haar dochtertje tijdens de fotoshoot in de natuur

Een Regenachtige maar Sfeervolle Dag

Hoewel de weersvoorspelling goed leek, werden we verrast door drie flinke regenbuien. Toch bleven ze ontspannen en opgewekt. De afwisseling van zon en donkere luchten zorgde schitterend licht waardoor de foto's een magische uitstraling hebben gekregen.

De Perfecte Locatie: Nije Hemelriekje

Voor deze speciale fotoshoot kozen we het Nije Hemelriekje in Drenthe. Deze plek is adembenemend mooi met de beide meren, uitgestrekte bossen en zandstranden. Deze natuurlijke omgeving bood de perfecte achtergrond voor de foto's en gaf de fotoshoot een rustieke, romantische sfeer.

Vader en dochter fotoshoot bij het nije hemelriekje
Liefdevolle foto van gezin met kindje in de natuur bij Gasselte

We begonnen met het vastleggen van de foto's van hun gezin. Hun eerste kindje, nieuwsgierig en vrolijk, rende rond en zorgde voor spontane en hartverwarmende momenten.

Ik geniet altijd intens bij het zien van de interacties en raak altijd een beetje ontroerd bij het zien van deze pure en liefdevolle blikken.

Kindje speelt en rent in de natuur bij het Nije Hemelriekje tijdens de gezinsfotoshoot

De shoot werd opgefleurd door speelse shots met hun eerste kindje. Rennen tussen de bomen en over het zandstrand samen met papa en mama.

Vervolgens legden we de schoonheid van de aanstaande moeder vast. Haar stralende glimlach maakten de foto's bijzonder. Haar jurk was fantastische mooi en samen met de wisselende luchten zorgde dit voor een heel bijzondere sfeer met af en toe een dramatische achtergrond.

Wat deze shoot echt bijzonder maakte, was de ontspannen en gezellige sfeer. Dit stel bleef rustig en vrolijk ondanks de grillige weersomstandigheden. Hun positieve houding en relaxte benadering zorgden ervoor dat de fotoshoot soepel verliep en de foto's een natuurlijke, ongedwongen uitstraling hebben kregen.

Het vastleggen van deze tweede zwangerschapsfotoshoot was weer een feestje op zich. De liefde en warmte van dit gezin, maakten het tot een onvergetelijke ervaring. Het Nije Hemelriekje in Drenthe bood de perfecte setting voor deze mooie momenten.

Ik kijk ernaar uit om hun volgende hoofdstukken te blijven vastleggen en deel te zijn van hun prachtige reis.