Een warm welkom in de daglichtstudio bij Airport Groningen | Eelde

De studio is een heerlijke plek waar je je gelijk op je gemak zult voelen. Je zult in eerste instantie ervaren alsof je in een woonkamer terecht bent gekomen. Met een kopje thee of koffie in de hand voelt dat ook echt zo en hiermee begint in alle rust jouw fotoshoot avontuur.

In de studio is er alle aandacht en tijd voor jou.

Ik bied een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die mooie foto's wil hebben. Kom je  met je baby voor een newborn fotoshoot of kom je voor een professionele branding fotosessie - je zult het in alle gevallen ervaren als een bijzonder uitje op jouw dag.

Natuurlijk wil je mooie foto's maar ik bied je nog veel meer want een fotoshoot is een hele belevenis waar ik je heel graag inbegeleid. Dat begint al in de voorbereidingen met een telefoongesprek over de fotoshoot, jouw stijl en kleur van de kleding. De voorpret is dan minstens zo leuk, zeker als je weet dat dat ervoor zorgt dat de foto's nog mooier worden.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten in mijn lichte studio van 74m2  als je op zoek bent naar een fotograaf met heel veel liefde voor mensen en voor het maken van de allermooiste beelden.