trouwfotografie en loveshoot

Mini Fotoshoot Herfstvakantie

Verras jezelf met deze prachtige fotoshoot op 25 of 27 oktober in de herfstvakantie. Je kunt natuurlijk ook je vriendin deze fotoshoot geven.

Tijdens de Herfst Special- maak ik de allermooiste foto's in 15 minuten en ontvang jij een prachtige beelden die voor altijd in je herinnering zullen blijven.

Wat krijg jij bij het boeken van de fotoshoot.

 • 5 fotobestanden digitaal
 • Een persoonlijke online galerij voor het bestellen van extra digitale fotobestanden
 • Kleding advies

€87,50-

De locatie van de fotoshoot is bij de Bakkeveense duinen op woensdag 25 oktober 2023 vanaf 14.00 uur en bij de Zeegserduinen op vrijdag 27 oktober 2023 vanaf 14.00 uur.

Mini Fotoshoot Herfstvakantie

Reserveer jouw plekje en vul het inschrijfformulier in.

Gezinsfotograaf Drenthe Friesland

Waarom zou je een fotoshoot doen terwijl het buiten kouder is geworden?

Misschien denk jij dat het te koud is in de herfst voor een fotoshoot en besluit je daarom de fotoshoot weer een jaartje op schuiven?

Dat is jammer want juist in het najaar maak ik meeste fotoshoots van gezinnen en families. Ik leg je graag uit waarom dat zo is.

 1. In de herfst is de temperatuur over het algemeen aangenaam. Als het toch iets kouder is dan trek je extra laagjes aan onder je trui of jurk.
 2. Terwijl het in de zomer gauw te heet is en daar valt niet tegen te kleden. Je wilt niet perse in je hemdje of korte broek op de foto en dus ben je snel te warm met je shirt en lange broek.
 3. In de herfst is het licht van de zon veel minder fel en daardoor zijn de kleuren minder hard. Deze lichtinval zorgt ervoor dat de foto's warmer en sfeervoller worden en daar hoef jij dus verder niets aan te doen.
 4. Midden in de zomer is het zonlicht heel fel en zijn de schaduwen hard. Zeker met meerdere mensen op de foto ga je dit ongetwijfeld terug zien.

Ik kan nog 1 bezwaar bedenken tegen een fotoshoot in de herfst. Veel mensen denken dat het vaker regent in het najaar en volgens de statistieken klopt dat ook.

Ik ga je ook hier direct geruststellen.

 1. Meestal zijn het regenbuien die weer overtrekken en valt de regen niet tijdens het door jouw geplande moment.
 2. Een heel klein beetje motregen is niet erg. Je wordt er bijna niet nat van en het is op de foto ook niet te zien.
 3. Vrolijke paraplu's en laarzen kun je ook inzetten als props
 4. Mocht het toch een dag zijn met volle bak regen dan wordt de fotoshoot verplaatst.
Mini Fotoshoot Herfstvakantie
Gezinsfotoshoot - De Braak - Eelde