Baby en newborn fotoshoot in Groningen

Newborn Shoot Groningen

Newborn shoot Groningen – liefdevol en puur fotografie. Het was tijd voor de fotoshoot van baby Saar. Het was in de zomer dat ik als newborn fotograaf opnieuw bij hen kwam om dit mooie gezin vast te leggen. Iets meer dan een jaar ervoor had ik grote broer Mees gefotografeerd als kleine baby en ik keek mijn ogen uit hoe groot dit kereltje alweer was.

Newborn Shoot Groningen – Liefdevol en Puur fotografie

Met blote beentjes lag Saar in de armen van haar mama heerlijk te slapen maar ze deed toch haar oogjes even open toen ze in de box werd gelegd. Waar de babyshoot van Mees vooral in blauw werd vastgelegd was het dit keer vooral roze wat ik zag door mijn camera. Het kamertje van Saar was zo mooi klaar gemaakt. Daar hebben we ook een heleboel foto’s gemaakt.

Inmiddels is dit kleine meisje al weer een heel stukje groter – wat gaat het snel – en daarom is het ook zo kostbaar om die momenten van je kleine baby vast te laten leggen. Newborn shoot Groningen – Liefdevol en Puur!

Kostbare momenten wil je niet vergeten – Zwangerschap – en Baby Fotografie

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd en het zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven. Met een fotoshoot maak ik kostbare en waardevolle beelden die voor altijd een plekje zullen hebben in jullie herinneringen. Want dat is wat ik het liefste doe – levensgebeurtenissen vastleggen. Wanneer ik naar mijn eigen foto’s kijk uit de tijd van mijn kindertijd dan herinner ik mij weer zoveel momenten. Dat begon al bij de eerste foto’s als baby waar ik natuurlijk geen herinnering aan heb. Maar ik ben zo dankbaar hiervoor.