Gewoon omdat ik van mensen houd en omdat mensen mooi zijn      

Toen ik 12 jaar was heb ik mijn eerste Canon camera gekocht, gespaard van mijn zakgeld en toen begon de liefde… Op mijn 20ste maakte ik mijn eerste trouwreportage in de familie en is het maken van trouwfoto’s niet meer uit mijn leven geweest. En toen ontdekte ik ook waarom ik zo graag mensen fotografeer.

Trouwfotograaf-Tilly fotografeert-Groningen-Friesland-Drenthe

‘Ik wil dat jij je mooi voelt’

Jij bent uniek en mooi. Ik stel jou op je gemak zodat jij heerlijk ontspannen op de foto’s komt. Met het resultaat dat je waanzinnig mooie foto’s krijgt waar je helemaal verliefd op wordt. De ‘hele wereld’ mag je foto’s zien.

‘Jij mag trots zijn op jezelf’

De meeste mensen zijn best kritisch op zichzelf en gefotografeerd worden is daardoor extra spannend. Ik help mensen op een natuurlijke manier hier door heen en ik voel aan wat bij jullie past. Zo pak ik de mooie momenten en jij kunt trots zijn op jezelf.

‘De Liefde moet gevierd worden’

Dat breng ik zo in beeld dat jullie dit opnieuw beleven op het moment dat je de foto’s ziet. Romantisch met een vleugje stoer en een ongedwongen ‘look’ als in een magazine.

‘Spontaan en ongedwongen’

Ik heb gevoel voor de mooiste momenten zonder dat jij dit in de gaten hebt. Hierbij is niets voor mij te gek en zie ik elk moment of in elke situatie een prachtig verhaal. Zo krijg jij die romantische foto’s met heldere kleuren en pure fotografie.Zijn jullie benieuwd naar mijn werk?

Bekijk dan gauw mijn portfolio waar je heel veel prachtige reportages zult vinden

Tilly heeft onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd. Van te voren zijn onze wensen en de dagindeling doorgenomen. Daarna maakten wij d.m.v. een ‘Loveshoot’ kennis met haar en met de camera. Wat we van te voren ietwat spannend vonden, maar totaal niet nodig bleek te zijn. Tilly stelt je op je gemak en fotografeert je hoe je op dat moment bent. Ze weet daarbij de mooie momenten te pakken, zonder dat je dit in de gaten hebt. Ook op de trouwdag is Tilly erg prettig om erbij te hebben. Unieke en verrassende momenten legt ze mooi vast. Je merkt haar niet op, ze treedt niet op de voorgrond. Ook gasten hebben haar als erg prettig en een goede fotograaf ervaren! Na de bruiloft hebben we een heel mooi foto album ontvangen. Hierbij heeft Tilly ook goed met ons meegedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn! De dag is heel mooi weergegeven, zo mooi dat je de hele dag opnieuw ervaart. We raden Tilly 100 % aan met een dikke 10.