baby op de foto tijdens een babyshoot in Drenthe

Babyshoot in Drenthe

Een newborn shoot is een unieke manier om de eerste prille dagen van je kleintje vast te leggen. In dit gezin was het de tweede keer dat ik bij hen langs kwam voor een newbornfotoshoot. De weken na de bevalling vliegen voorbij en dan zijn die eerste waardevolle momenten extra bijzonder. Babyshoot in Drenthe.

Fotoshoot van baby tijdens babyshoot in Drenthe
Babyshoot in Drenthe

Deze newborn shoot vond plaats in de rustige en vertrouwde omgeving thuis. Dit zorgt ervoor dat zowel de baby als de ouders zich op hun gemak voelen, wat terug te zien is in de foto's.

Zwart wit foto van grote zus met haar nieuwe babyzusje

Grote zus en baby

Het was tegelijk ook een mooie gelegenheid om de eerste interacties tussen de grote zus en baby vast te leggen.

Newborn in mandje tijdens de babyshoot
Foto van 2 kindjes

Speels en Creatief

Grote zus dartelde vrolijk rond en keek nieuwsgierig naar wat ik allemaal aan het doen was. Hoewel ze haar eigen plan leek te hebben, was dit geen probleem voor mij. Met een beetje speelsheid en creativiteit wist ik haar regelmatig op de foto te krijgen. Zo was besloot ze een boekje te lezen naast de mand waarin de kleine baby lag. Ze klom op het grote bed, niet om rustig bij papa en mama te gaan zitten maar om gewoon lekker te spelen.

Ik nodig je graag uit om naar mijn studio te komen voor een babyshoot. Mijn studio is speciaal ingericht om lichte, frisse en natuurlijke foto's te maken die de puurheid van je kleintje perfect vastleggen.  Ik kom ook graag bij jullie thuis wanneer je dat liever wilt.