Bruidspaar in het groene veld met een mooie horizon

Trouwfotograaf groningen en Drenthe

Dit is het verhaal van een onvergetelijke bruiloft van een bruidspaar uit Drenthe die elkaar het jawoord gaven in het historische Borg Nienoord in Leek. Van de voorbereidingen tot het feest. Elk moment was ik er bij en heb ik de mooiste beelden gemaakt. Trouwfotograaf Groningen en Drenthe

Foto van de trouwringen met als decoratie een plantje
Foto van trouwschoenen van de bruidegom met zijn manchetknopen en geurtje
Stropdas van de bruidegom

De Voorbereidingen bij de Bruidegom en de Bruid

De dag begon met de voorbereidingen bij de bruidegom thuis. Samen met zijn familie werd er veel gelachen maar werden de zenuwen ook een beetje gedeeld. Daarna ging ik naar de bruid waar zij buiten in de tuin werd klaar gemaakt door de visagist. Haar schoenen en haar parfum stonden gereed en haar jurk hing klaar om aangetrokken te worden.

De voorbereidingen van de bruid door de visagiste
Zwart wit foto van bruid die wordt klaar gemaakt
De schoenen van de bruid staan klaar
Trouwfotograaf Groningen & Drenthe

Fotoshoot in de bloemenweide in Gasteren

Na de voorbereidingen gingen we naar Gasteren voor de fotoshoot. Het bruidspaar wilde heel graag in een bloemenweide de foto's laten maken. De zon was heel zachtjes aanwezig maar aan de horizon verschenen regen wolken. Gelukkig hielden we het droog en hadden we voldoende tijd voor het maken van deze fotoreportage

Bruidspaar in een bloemveld tijdens de fotoshoot in Gasteren

De Spin en de gil van de bruid

Tijdens de ceremonie gebeurde er iets onverwachts en het was echt heel hilarisch. Bij het zetten van de handtekening door de bruidegom slaakte de bruid ineens enorme gil. Wat bleek? Een grote spin, die waarschijnlijk in de bloemenweide al in haar jurk was gekropen, verscheen plotseling op haar jurk. "Een spin" riep ze en ze liet het publiek zien hoe groot die spin wel niet was.  De bruid gilde en iedereen schrok en vol verontwaardiging riep ze uit wat er was gebeurd. Er werd veel gelachen en geroepen terwijl de bruidegom heel kalm zijn handtekening zette. Wat een geweldig moment was dit voor mijn camera alhoewel ik denk dat de bruid het op dat moment iets minder leuk vond. Maar met deze foto's zal ze het nooit meer vergeten en zal het een vrolijke herinnering zijn aan hun trouwdag.

Bruidspaar zet handtekening op de akte

Een dag vol liefde en verrassingen

Wat een prachtige dag vol liefde, verrassingen en vrolijke momenten. Deze bruiloft in het hart van Drenthe zal mij nog lang bijblijven. Het was zo ontzettend leuk om deel uit te maken van deze bijzondere dag en om al die stralende gezichten en dierbare momenten vast te leggen. Van de voorbereidingen in Nieuw Dordrecht, de kleurrijke bloemenweide in Gasteren, tot de sfeervolle ceremonie en het feest in Borg Nienoord.

Ik nodig je uit om mijn blog en sociale media te blijven volgen voor meer verhalen en foto's van de mooiste dagen van andere bruidsparen. Er zijn nog veel meer mooie momenten en vrolijke gebeurtenissen die ik graag met jullie deel. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

Met een lieve groet,

Tilly

Wil je foto's bestellen van het bruidspaar? Dat kan in deze webshop - Klik hier