Bruidsfotograaf Drenthe

Bruidsfotograaf Drenthe | Schitterend Mooi

Via Instagram kwam ik op jouw pagina terecht en wij worden heel blij van de manier waarop jij de beelden vastlegt! Heel mooi fris en natuurlijk, daar houden wij wel van.

Bruidsfotograaf Drenthe - Schitterend Mooi
Trouwfotograaf in Drenthe

Toen ik vroeg waar een trouwfotograaf in hun zoektocht aan moest voldoen was de bruid heel snel met haar antwoord: "Wij willen foto's in de natuur en dat zien we vooral in jouw portfolio". Zo begon onze eerste telefoongesprek en omdat het bruidspaar in Utrecht woont bespraken we hun wensen voor de bruiloft in Gasselte eerst per telefoon en volgde later onze kennismaking. Bruidsfotograaf Drenthe | Schitterend mooi.

Trouwfoto's in de natuur

Op de trouwdag regende het juist op het moment dat we de foto's zouden gaan maken. "Heb je de paraplu's in de auto liggen"? vroeg de vader van de bruid. "Ja hoor! alles ligt klaar, we kunnen vertrekken". Toen we aankwamen bij het Nije Hemelriekje wilden ze de paraplu's pakken en toen bleken deze toch niet in de auto te liggen.  Gelukkig had ik nog één klein blauw parapluutje bij mij en konden ze samen ze toch een beetje schuilen tegen de regen. Onder de bomen was het ook droog en zo maakten we de foto's in de natuur. Precies zoals ze zo graag wilden.

De trouwdag

De voorbereiding begonnen al vroeg op de boerderij van de ouders van de bruid in Gasselte. Daar - op zolder - werd de bruid mooi gemaakt door Evelien. In alle rust werd het haar en de make-up verzorgd en was het even later tijd voor het aantrekken van de jurk. Het was tijd want de bruidegom stond al te wachten buiten bij de deur.

Er werd getrouwd op het strand bij de Kruimel in Gasselte. Het was inmiddels droog en alle gasten waren gearriveerd en daar kwam het bruidspaar. Na de prachtige woorden klonk hun instemmend antwoord aan elkaar en kon de taart worden aangesneden.

Daarna vertrok het hele gezelschap lopend door de weilanden naar het witte kerkje waar het huwelijk nog een extra glans mee kreeg. Ook hier werden prachtige woorden gesproken en klonk er schitterende muziek door de kerk. Ondertussen genoot ik van dit mooie bruidspaar die in alle rust en met liefdevolle blikken naar elkaar bleven kijken

Make-up en haar https://www.bruidsstylistgroningen.nl/

Trouwlocatie De Kruimel in Gasselte https://www.dekruimel.nl/