Bruidsfotografie Friesland- Lemmer

Trouwfotografie Friesland | Woudagemaal

Wij vinden het zo leuk om op de foto te komen dus wij plannen een extra lange fotoshoot op onze trouwdag

Bruidsfotografie Lemmer
Trouwfotograaf Friesland
Bruidspaar doet de fotoshoot bij het Woudagemaal in Friesland
Bruid in het Woudagemaal bij Lemmer

Hendrik en Lisanne wilden veel tijd voor de fotoshoot op hun trouwdag. Want zeiden zij; : We vinden foto's heel belangrijk en vinden het ook zo leuk om samen op de foto te komen. Daarbij willen we ook gewoon heerlijk genieten van ons samen zijn als we gaan trouwen".

Trouwfotografie Friesland | Woudagemaal Lemmer

 

Trouwfoto's bij het Woudagemaal in Lemmer

Ze wisten ze ook precies waar ze de foto's wilden laten maken. We gingen na hun eerste ontmoeting naar het Woudagemaal in Lemmer. Daar werden ze begeleidt door een meneer die Lisanne hielp met haar sluier en mijn tassen persé wilde dragen. Super fijn! Ik kon het natuurlijk niet laten om daar ook trouwfoto's te maken van het Fluitekruid. Dus het bruidspaar in het gras en tussen de witte kantachtige bloemetjes. Na een lekker broodje vertrokken we naar de volgende fotoshoot locatie.

Bruidspaar in het tunneltje in Sloten

Als je in Sloten in Friesland hebt gewoond dan wil je daar ook foto's laten maken als je gaat trouwen. We liepen  door het stadje van de molen naar het tunneltje en naar het bruggetje. Door smalle straatjes, nog meer bruggetjes en uiteindelijk bij een ijssalon. Hier trakteerde de bruidegom zijn bruid en mij op een heerlijk soft ijsje. Toen werd het tijd want er moest ook nog getrouwd worden vandaag.

Wil je graag foto's van dit bruidspaar nabestellen? Klik hier