Bruidspaar tussen de bloemen bij de Amshof in Kiel - Winneweer in Groningen

Bruidsfotografie Groningen

Bruidsfotografie Groningen. Het licht scheen betoverd door de bloemen en de zon zakte langzaam achter de bomen. Het was tijd voor de foto's tijdens het gouden uurtje bij de Amshof in Kiel-Windeweer

Bruidsfotografie Groningen
Trouwfoto

Toen ik op de trouw locatie kwam bij de Amshof zag ik dat de bruid onder de bomen zat op het terras. De visagist was druk met de haren en de make-up. Wat is het heerlijk om zo je trouwdag te beginnen.

De kinderen speelden in de tuin en ook de bruidegom was ergens op de locatie om zich klaar te maken voor de eerste ontmoeting.

Na een poosje was het dan zover en werd de bruid door haar moeder geholpen. De jurk werd omhoog gehouden en zo begon de tocht door de tuin naar de plek van de firstlook.

Naar de Ikea

"Wij hebben 1 wens" vertelden ze mij tijdens de kennismaking. "We werken allebei bij de Ikea en daarom willen we daar ook een paar foto's maken". Ze wisten dat ik een paar jaar geleden ook een bruidspaar had gefotografeerd bij de Ikea en dus lag er niets in de weg voor dit leuke verzoek en hebben we prachtige foto's gemaakt bij deze enorme woongigant.

De trouwceremonie

De ceremonie kon beginnen. De foto's waren gemaakt en de gasten waren inmiddels allemaal gearriveerd. In de kerk stond alles klaar en het bruidspaar kwam binnen samen met hun kinderen. Hun Jawoord klonk door de zaal en de ringen werden gewisseld en toen was het tijd voor de felicitaties en de taart. Het werd een geweldige trouwdag met heel veel vrolijke feestgangers. Ik heb genoten van deze hele mooie bruiloft.

Het gouden uurtje

Toen was daar het moment dat de zon achter de bomen zakte en zijn gouden gloed gleed over het gazon. De bloemen stonden te glanzen en het bruidspaar danste in het licht van de zon.

Wil je graag foto's bekijken en bestellen? klik dan hier