Een huwelijksaanzoek bij het Nije Hemelriekje in Gasselte

Wij gaan trouwen | Trouwfotograaf Drenthe

Binnenkort wil ik mijn fantastische vriendin een (verrassing)aanzoek doen. Gepland bij recreatieplas ‘t Nije Hemelriekje nabij Gasselte. Daarbij ben ik op zoek naar een specialist, welke met plezier dit moment (pssst geheimpje ;-)) wil vastleggen.

Wij gaan trouwen | Trouwfotograaf Drenthe

Wil jij je vriendin ook verrassen met een fotoshoot en dit vast laten leggen als 1 van de herinneringen voor later?

Laat je inspireren door dit mooie stel. Zij hebben nu prachtige foto's van hun huwelijksaanzoek. Een leukere voorbereiding op je huwelijk kun je toch niet bedenken.

Fotograaf Drenthe

Nadat we een paar keer heen en weer hadden gemaild en gebeld spraken we af dat ik op de afgesproken plek een spandoek zou hangen. Ik kreeg daarna met regelmaat mooie berichtjes binnen zoals : "Ik vind het best spannend" en ook "Ik neem ook champagne mee met twee glazen, wil je die ook bij het spandoek zetten"? Wij gaan trouwen | Trouwfotograaf Drenthe

Zo kwam het dat ik op de bewuste datum een uurtje voor het stel aan op de locatie was. Na 20 minuten wandelen kwam ik op de afgesproken plaats en ik zocht de plek voor het spandoek en toen begon het wachten.

De spanning nam toe

Ik wist dat de spanning bij hem was toe genomen want dat had hij nog geappt. Maar ook ik had een bepaalde mate van spanning want hoe zou zij reageren? Zou ze mij gelijk zien vroeg ik mij af. Natuurlijk stond ik behoorlijk verdekt opgesteld in de bosjes maar toch.

De tijd verstreek en het afgesproken tijdstip was al voorbij. Ze waren er nog niet. 'Sta ik wel op de juiste plek bedacht ik mij ineens. De spanning liep bij mij ook een beetje op. Maar ineens was daar een berichtje: 'We komen eraan, we zijn nu heel dichtbij'.

Het verhaal verteld zichzelf verder in de foto's dus neem gerust een kijkje.