Bruidspaar kust elkaar op de heide in Nijverdal

Trouwfotograaf Nijverdal | Overijssel

Wauw! Jouw oog voor detail, je manier van fotograferen en ook nog lekker jolig mee doen. We waren helemaal in onze sas met je.

Met de trouwauto op de Holterberg bij Nijverdal
Bruidspaar op de Holterberg in Overijssel
Trouwfotograaf Nijverdal - Overijssel (101 van 3)

Trouwfotograaf Nijverdal | Overijssel. Op een vroege ochtend in juni reed ik naar Overijssel en ik bedacht wat ik deze dag opnieuw zou gaan beleven. De ontmoeting die ik met dit bruidspaar had was zo ontzettend leuk. Ze hadden mij op de bruiloft van de broer van de bruid zien fotograferen en toen wisten ze dat ik ook hun trouwdag zou gaan verslaan. We hadden vanaf dat moment heel gezellige App-berichtjes en natuurlijk toch ook nog een kennismaking. Dit was vooral om hun wensen te bespreken en afspraken te maken.

Ik wist dat de bruiloft in Overijssel op een boerderij zou plaatsvinden. Er stond een grote Notenboom en ze hadden mij verteld dat er verschillende schuren waren en ook een moestuin. Ik wist dat het vooral een hele vrolijke dag zou worden want zo had ik het stel al leren kennen en ik verheugde mij op alle mooie sfeerbeelden die ik zou gaan maken.

De bruiloft

Maar het overtrof toch nog mijn stoutste verwachtingen. Ik trof een heel vriendelijke familie op een boerderij - het was als een lusthof - in trouwerij sferen. Er stond een prachtige Landrover voor de deur waar het bruidspaar zich in liet rijden. Overal hingen bloemen of stonden mooie decoraties. De strobalen voor de gasten om op te zitten stonden klaar en ook de backdrop voor het bruidspaar onder de berkenbomen zag er geweldig uit.

Het was een droomplaatje en ik zou hier de hele dag rondlopen met mijn camera. Een plaatje hier en een praatje daar. Het was zo supergezellig!

Feest op de dansvloer

Ten slotte gingen s'avonds de voetjes van de vloer en gingen de feestgangers lekker los op de dansvloer in de schuur. Ondertussen zagen we de zon ondergaan en gingen we natuurlijk de tuin in. Toen ik het bruidspaar vroeg of ze nog 1 keer voor mij op de foto wilden zeiden ze: "Graag want dan hebben we nog even een momentje voor ons zelf".

Grapjes en gekke bekken

En dan heb ik het nog niet over de grapjes van de bruidegom gehad. Die kan ik niet na vertellen maar wat heb ik gelachen deze trouwdag. Maar je kunt wel een paar heel gezellige foto's van het bruidspaar zien met de allermooiste 'gekke bekken'.

Remko en Lisanne - wat een prachtig mooi en puur stel! Van harte gefeliciteerd!


Wil jij graag meer foto's bekijken en bestellen? >>> klik hier