Trouwfotograaf Leeuwarden

Trouwfotograaf Leeuwarden

Wat zijn we gezegend met zoveel mooie foto's. We hebben een prachtige dag gehad en het was zelfs boven onze verwachtingen hoe alles verliep, we hebben zo ontzettend genoten en onze gasten ook.
Fotoshoot van het bruidspaar op hun huwelijksdag
Trouwen in Leeuwarden

Zelf kan ik ook niet vaak genoeg naar deze prachtige foto's kijken. De liefde die ervan spat maar ook de spontaniteit van het stel. De foto's vertellen het échte verhaal van hun trouwdag. Trouwfotograaf Leeuwarden.

De foto's maakten we op Landgoed de Braak in Paterswolde. "We willen graag dat de foto's op een spontane manier worden gemaakt en we willen liever niet al te veel poseren" vertelden ze tijdens ons eerste gesprek. Ze hadden zelf niet in gaten hoe natuurlijk ze waren tijdens de fotoshoot. Daar hoefde ik niet zoveel aan te doen en het werden dan ook prachtige foto's zag ik op mijn schermpje tijdens het fotograferen.

Het was een grijze dag met een heel klein beetje zon die probeerde door het wolkendek heen te breken. Dat gaf het perfecte licht voor deze fotoshoot.

Trouwfotograaf Leeuwarden

Na het maken van de foto's reden we naar Leeuwarden waar het huwelijk geopend zou worden door de trouwambtenaar en later door de dominee. Het werd een prachtige tijd met heel veel mooie woorden voor het bruidspaar.  Hier werden ze in het echt verbonden en gaven ze elkaar de ringen. Hierna vertrok het hele gezelschap vertrok naar de feestlocatie om daar lekker te eten en te genieten van elkaar.

Willen je nog meer foto's bekijken en bestellen. Dan kun je op deze link klikken.

Nog meer mooie woorden:)

Mijn moeder zei gisteren dat ze jou heel prettig en professioneel vond. Op de achtergrond aanwezig en ook nog oog voor de details. En dan  's avonds ook nog naar haar toe komen om gedag te zeggen en ze was heel erg te spreken over jouw creativiteit! En wij zijn het helemaal met haar eens!