Newborn fotoshoot Groningen - Drenthe - Friesland

Babyfotograaf – 5 tips – Drenthe

Ik was zwanger van ons 2e kindje en toen wist ik al: als onze dochter geboren is, wil ik het prille leven dolgraag laten vastleggen. En hoe speciaal dat mijn eigen moeder dit kan doen.

Onze dochter en haar gezin op de foto

Babyfotograaf - 5 Tips - Drenthe "Ik vond het best wel spannend want een pasgeboren baby heeft geen ritme. Gelukkig wist mama mij gerust te stellen en dat alles okay is. Ze gaf ons rustig de tijd ook als het even niet werkte zoals ik had bedacht".

------------------------------------------

"Omdat wij de newbornshoot hebben gedaan en inmiddels ervaring hebben opgedaan heb ik 5 tips voor jou".

Newbornfotograaf Drenthe

5 Tips voor de newborn fotoshoot

1 Denk, als het lukt, al voor je bevalling na of je iets leuks kan aantrekken tijdens de fotoshoot. In je kraamtijd wil je hier liever niet druk over maken.

2 Laat de echte dingen van het zorgen voor je baby vastleggen. Zo heb ik onze dochter gevoed en daar zijn de mooiste foto’s uit ontstaan😍

3 Ik vond de fotoshoot best wel intensief Als kraamvrouw sta je net zoveel aan qua prikkels als je baby - Ik was echt heel moe na de fotoshoot. Plan voor de rest dus niet te veel die dag. En durf ook gewoon te zeggen als het genoeg voor je is. Vast en zeker dat er al heel veel mooie foto’s gemaakt zijn!

4 Heb je oudere kindjes? Dan gaan die echt niet per de doen wat jij in gedachtes hebt ( die van ons in ieder geval niet😉) Achteraf hadden we de foto’s met de oudste met zijn nieuwe zusje gelijk willen doen en de foto’s met mijn man en ik en onze newborn dochter pas aan het einde. Dat was voor zijn concentratie span het beste geweest. Of nodig een oma uit die je andere kindjes kan entertainen ( die van ons had de camera in handen dus dat ging niet)

5 Gebruik Pinterest en insta voor inspiratie. Je kan ze proberen na te bootsen, super leuk! Maar laat het ook los. In ons geval zijn de mooiste foto’s onze eigen spontane set ups.

Wees lekker jezelf en vertrouw erop dat de fotograaf echt pareltjes kan schieten zonder dat jij het door hebt. Wij hebben een schat aan foto’s gekregen! Vastgelegd voor het leven! Newborn baby’s zijn zo snoezig🥰

 

Mama bedankt voor deze prachtige foto’s van ons gezin!

Babyfotograaf - 5 tips - Drenthe