Bruiloft in Friesland

Bruidspaar in Friesland – Trouwfotografie

Grote grote grote dank dat jij onze fotograaf was. Je bent niet alleen een top professional maar ook een prachtig mens. Prachtig hoe we al een sneak preview van je konden kijken tijdens onze huwelijksnacht.

 

Direct na het importeren van de foto's - wat ik altijd gelijk doe na de bruiloft  - kon ik het niet laten om alvast een paar foto's naar het bruidspaar te sturen. Ik wist natuurlijk dat er prachtige foto's waren gemaakt en dat wilde ik het bruidspaar heel graag laten zien. Bruidspaar in Friesland - Trouwfotografie

Trouwen in Friesland

De Bruiloft

De bruidegom kwam lopend naar de kerk vanaf de camping en de bruid werd door haar vader gebracht. De gasten waren al gearriveerd en hadden hun plekje gezocht en zo kon de ceremonie beginnen.

Nadat het huwelijk door de trouwambtenaar was geopend werden ze door familie en vrienden met luid applaus toegejuicht. Het werd een middag vol met liefdevolle woorden want ook de kerkdienst vond in de kerk van Warns plaats.

Hierna ging ik met het bruidspaar naar de rode klif om daar de foto's te maken. Ondertussen vertrokken de bruiloftgasten naar de camping waar zij alvast een drankje konden nemen. Het was koud op de eerste dag van juni - wie had dat nu kunnen bedenken? De winterjassen gingen weer aan en jurkjes werden verwisseld voor lange broeken. Ook lagen er schapenkleedjes en stond er een mooi tent waar geschuild kon worden tegen de kou.

Desondanks was het supergezellig en de sfeer zat er goed in. Met vereende krachten werden er nog schermen bij de grote tent gezet en konden ze met elkaar lekker warm dineren.

Wil jij foto's bekijken en bestellen in deze galerij? Klik hier