Fotograaf en Bruidsreportage

Trouwfotograaf Groningen

Wauw! Wat ontzettend mooi gelukt! We zijn er echt super blij mee. We hebben heel erg genoten hoe alles is verlopen, het was hartstikke leuk en we zijn enthousiast over jouw werk als trouwfotograaf.

Trouwfotograaf Groningen-1-3

 

 

Koen en Meike trouwden midden in de zomer op een top trouwlocatie in Groningen. Tussen het riet leggen zij hun gelofte aan elkaar af. Trouwfotograaf Groningen

 

Het was een heerlijke zomerse dag in Zuidwolde toen dit bruidspaar elkaar het ja-woord gaf en terwijl de gasten adembenemend toe keken gaven ze de trouwringen aan elkaar. Met grote regelmaat klonk er ook een lachsalvo over de velden want de trouwambtenaar wist veel anekdotes te vertellen. Zo werd het een vrolijke maar ook serieuze ceremonie midden in de landerijen van Groningen bij trouwlocatie Rietland in Zuidwolde

Voorbereidingen bij de bruid

Voor de meeste gasten was de ceremonie de start van de trouwdag maar voor het bruidspaar begon de dag een stukje vroeger. Toen ik bij de bruid kwam hing de trouwjurk al klaar. Terwijl de bruid in de make-up werd gezet maakte ik de eerste foto's van de jurk en alle mooie accesoires. Het zusje van de bruid assisteerde hierbij en zij hielp ook bij het aantrekken van de jurk. Vader, moeder,broer en vriendin van de bruid liepen ook rond en werd heel wat afgelachen samen.

De eerste ontmoeting

Het duurde niet lang of daar kwam met grote snelheid de bruidegom aan. Hij sprong - bijna - uit de auto en snelde naar de deur. Daar was het grote moment voor dit bruidspaar. De trouwdag kon beginnen.

We vertrokken samen naar de Zeegserduinen waar we de foto's gingen maken. De bruidegom wilde graag naar de grootste Jeneverbes van Europa. Ik was me niet bewust van deze boom - terwijl ik heel vaak op deze plek kom. Totdat ik de boom zag en me realiseerde dat ik hier al heel vaak aan voorbij was gelopen. Deze foto's zijn dan ook heel uniek en speciaal geworden.

Dit was opnieuw weer een prachtige trouwdag en wat heb ik genoten van dit bruidspaar.

Wil je meer foto's bekijken en bestellen? klik hier

 

Trouwlocatie : Rietland in Zuidwolde

Trouwjurk : Xsasa in Haren

Trouwpak : De Stijlmeesters in Groningen

Make-up : Define beauty

Macrame : Macra_eemse