Newborn Fotoshoot Groningen

NEWBORN FOTOSHOOT – FOTOGRAAF GRONINGEN

Heel erg bedankt voor de super mooie foto's. Wij zijn heel blij:)

Babyfotograaf Groningen

Newborn Fotoshoot - Fotograaf Groningen. Dit kleine mannetje is in de zomer geboren en het werd tijd dat hij werd gefotografeerd. Zijn papa en mama hadden de zwangerschapsfotoshoot ook gedaan en ze wilden nu graag met hun newbornbaby op de foto.

Opnieuw waardevolle beelden van een jong gezin. Het is elke keer weer speciaal en het voelt als een voorrecht om dit werk te mogen doen.

Wil jij ook een fotoshoot van je kindje wanneer het pasgeboren is? Ik kom graag bij jullie langs in Groningen, Friesland of Drenthe voor jullie fotoshoot.

 

 

 

De baby vond het allemaal prima tijdens de fotoshoot en liet het heerlijk over zich heen komen. Het was een kostbare tijd om samen deze gezinsfoto's te maken. Het is een prachtige fotoshoot geworden in hun eigen warme thuis in Bedum.

Houd jij ook van deze warme en lichte tinten die je in de foto's ziet? Dan zijn er een paar tips die ik je graag wil mee geven.

  • Laat de baby effen en naturel kleurtjes dragen en geen printjes
  • Draag lichte kleding die op elkaar is afgestemd
  • Vermijd grote prints op je shirt
  • Ruim de plekken waar je graag wilt dat de foto's worden gemaakt een beetje op.
  • Kies voor een effen en lichte dekbed of een naturel kleed over je bed

Wil je ook graag dat je baby wordt gefotografeerd in een leuke mand of wieg? Ik neem altijd mijn props mee maar ik vind het natuurlijk ook heel leuk wanneer de baby wordt gefotografeerd in zijn of haar eigen wiegje of mand.