Trouwfotograaf Groningen

Fotograaf Groningen – Trouwfotografie

Fotograaf Groningen - Trouwfotografie. Wauw Tilly wat zijn de foto's van onze fotoshoot prachtig geworden! We hebben net weer heerlijk kunnen nagenieten met alle trouwfoto's.
Wij gaan hier nog heel lang van genieten dankzij jou.

En ja...je mag de foto's van ons huwelijk gebruiken voor blog en social media

Bruidsfotografie in Nederland

Ze belden mij een tijdje geleden of ik de trouwfotografie op hun bruiloft wilde doen. Ze hadden een bevriende fotograaf voor de hele dag maar wilden in elk geval een professionele fotograaf erbij. De vraag was of ik  op hun trouwlocatie de firstlook en de fotoshoot van het bruidspaar wilde maken.

Ik kwam op de locatie in Midwolda bij Boerderij Hermans Dijkstra in Groningen en daar stond de bruid te wachten. Ze wilde graag onder de boom met hangende takken haar bruidegom opwachten.

Daar kwam ze en ik zag haar genieten van dit moment. Haar jurk zwierde om haar heen en met het stoere jasje was het plaatje compleet. "Ik wil graag zitten op die boomstam" vertelde ze mij. Natuurlijk geen enkel probleem maar ik had zo het idee dat ze bij het zien van Jasper niet zo lang zou blijven zitten:)

Met de ogen dicht kwam hij daar aan lopen, aan de hand van zijn vader. Op het moment dat hij zijn ogen open deed om haar te ontmoeten wilde ik nog zeggen: "Geniet van jullie moment", maar ik kreeg de kans niet want hij sprintte mij voorbij en rende in de armen van zijn bruid.

Wat was het mooi om dit stel te fotograferen. Ze raakten niet op elkaar uit gekeken. Tijdens de fotoshoot - waar ze veel tijd voor hadden ingepland was er vooral rust. Er was totaal geen stress en er was heel veel aandacht voor elkaar.

Wat heerlijk om je huwelijk zo te beginnen, het is de beste start van je huwelijksleven. Laat deze eerste dag de toon zetten voor een leven samen waarin je veel tijd geeft aan elkaar.