Trouwfotograaf Opende - Groningen

Bruiloft Opende – Groningen Trouwfotografie

Bruiloft Opende - Groningen Trouwfotografie. Ze wilden graag picknicken voordat ze hun gasten zouden ontmoeten op de camping. De picknickmand was gevuld met lekkere versnaperingen en ze trokken de champagnefles open om te toosten op hun liefde. Ik stond op een afstandje en bewoog mijn camera in hun richting om alles vast te leggen.

De fles werd open getrokken en ik hoorde de bruidegom nog zeggen: "Ik houd helemaal niet van dit spul".

Fotograaf Groningen - Trouwfotograaf

"Deze foto is toch wel onze favoriet. Iedereen is trouwens heel enthousiast over de foto's. We hebben ontzettend genoten van onze trouwdag, het was helemaal hoe we het hadden bedacht."

Ewout en Esther waren een paar maanden eerder getrouwd en vierden hun feest in september op Camping de Watermolen in Opende in Groningen

Het werd een hele vrolijke boel op de camping met heel veel spelletjes. Niet zomaar wat spelletjes...

Er was een Escape Room over de hele camping waarbij sommige gasten de voeten niet droog hielden. S'Avonds werd er zak-gelopen en je kunt je vast wel voorstellen dat het toen een gekke en vrolijke bende was.

De Fotoshoot

Toen we vooraf de bruiloft bespraken vertelden ze mij dat ze graag een spontane foto's wilden. Niet poseren en zo... "Daar zijn we niet zo goed in".

Ze hadden een heel gave auto geregeld en zo gingen we op pad. Op zoek naar een plekje ergens in de weilanden in Opende. Ik reed voorop en zag ineens het veld met de zonnebloemen. Dat hadden we niet bedacht maar wat was dit een prachtige plek. Mooier kon ik het niet bedenken en het paste ook precies bij het bruidspaar. Poseren dat hoefden ze niet... maar deden ze af en toe wel.

Ewout en Esther, ik wens jullie lang levensgeluk en liefde samen. Jullie trouwdag is een heel mooi liefdesverhaal die jaren later nog steeds bekeken zal worden in jullie trouwalbum.

Ik vond het fantastisch om jullie te fotograferen.

Wil je graag meer foto's bekijken en bestellen? Klik hier