Trouwfotograaf Groningen

Bruidsfotografie Groningen | Trouwfotograaf

Met deze trouwreportage van Erwin en Brenda heb ik maar liefst 3 Awards gewonnen. Ik vind het super tof om op deze manier beloont te worden. Maar de eer gaat zeker ook naar dit bruidspaar. Wat waren zij mooi samen op de trouwdag en het was vooral ook heel gezellig samen. Bruidsfotografie Groningen - Trouwfotograaf

Ben jij nieuwsgierig naar deze 3 unieke foto's? Inmiddels staan er 7 Awards op mijn naam en daar ben ik heel blij mee.

Bruidspaar in het bos van de Fraeylemaborg

Trouwdag

Ik had Brenda al eerder ontmoet op de bruiloft van haar broer en nu mocht ik haar trouwfotograaf worden. Toen ze mij belde voor een kennismaking hadden we gelijk weer heel veel om bij te praten maar deze keer vooral over haar eigen trouwdag. Ze hadden zoveel mooie wensen en wat was het leuk om daar samen met hen over door te dromen. Zoals ze hadden gedroomd kwam het ook uit. De bruiloft in Groningen was vooral heel ontspannen en ze beleefden een heerlijke tijd met familie en vrienden. s'Morgens al heel vroeg werden ze door hen  uitgezwaaid en later gingen ze samen een picknicken in Slochterbos. In de middag gingen ze trouwen en werd hun huwelijk ingezegend in de kerk.

Openingsdans

Maar toen kwam het...

De dag kwam op z'n hoogtepunt met het feest want daar was de act van Erwin en Brenda. Ik heb nog nooit een bruidspaar gezien die een openingsdans deed van zeker meer dan 10 minuten. Het was echt adembenemend met een spectaculair slot waar nog heel lang over na werd gesproken - Check de fotoreportage.

Daarna hadden ze nog een primeur want enkele minuten daarna stond de dansvloer vol met polonaise dansende mensen. De DJ was zo enthousiast - ook hij had nog nooit een bruiloft mee gemaakt waar zo vroeg op de avond de stemming er al zo in zat. Wat een tof en vrolijk feest waar ik zo uitbundig kon fotograferen.

Na de trouwdag

Na de trouwdag ben ik snel aan het werk gegaan met deze trouwreportage van het bruidspaar. Nadat ik de trouwfoto's had gestuurd in een prachtige galerij kreeg ik enkele minuten daarna al een berichtje.

"We hadden weinig tijd, maar konden niet wachten. Dus hebben tijdens het eten vanavond alle foto's bekeken. Wat zijn ze prachtig! We zijn er zo blij mee!!! Van elk moment van de dag super mooie foto's! Genieten! Heel erg bedankt!

Wil je meer foto's bekijken en bestellen? Klik dan hier