Haar en make up bruid

De bruid | voorbereidingen | Bruiloft

De voorbereiding voordat bruidegom en bruid elkaar ontmoeten zijn heel waardevol om vast te leggen. Elke bruiloft begin ik de dag dan ook bij de bruid (en de bruidegom) wanneer ze in de make-up zit. Het is altijd weer een verrassing voor mij wat ik aantref. Soms zit de hele familie nog aan de ontbijttafel of is de familie druk in de weer met slingers in ballonnen. Vaak kom ik de bruid al tegen in de keuken of in de woonkamer of in de tuin terwijl ze in de make-up of in de krullers wordt gezet.

Deze keer mocht ik naar de trap op en verwachtte ik een donkere zolderkamer. Maar ik werd verrast want daar zat de bruid terwijl de bruidsstyliste druk in de weer was in een prachtige lichte ruimte. De jurk hing aan de kast en overal stonden bijzondere details van verre reizen. De bruid | haar en make-up | bruiloft

 

De bruid en  haar voorbereidingen op de bruiloft

 

Ik geef onderaan deze blog een paar tips welke voorbereidingen jij kunt treffen zodat je ook die hele mooie sfeer in de foto's krijgt.

 

Haar en make -up bruid
Kapper bruiloft

Terwijl de bruid in de make-up werd gezet maakte ik deze foto van haar schoenen en sieraden.

Ze had dit allemaal al klaar gelegd zodat deze detailsfoto's in één keer gemaakt konden worden. Heel handig dat alles bij elkaar ligt want op het allerlaastste moment wil je niet zoeken naar je schoenen en sieraden.

Bruid - bruiloft - make- up
Voorbereidingen bruid bruiloft

De make -up en de haren waren klaar en toen was het tijd voor de bruid om haar jurk aan te trekken. Dit is vaak het moment van de grote verwachtingen voor haar moeder, zussen, vriendinnen want hoe prachtig zal ze eruit zien in haar trouwjurk?

Trouwfotograaf Groningen
De bruid haar en make up bruiloft
Trouwfotograaf Friesland Haar en make-up bruiloft

Nog even en het grote moment van de eerste ontmoeting is daar.

 

Het haar en de make -up van de bruid is prachtig en de bruid doet haar sieraden aan.
Bruidsreportage Groningen Friesland Drenthe
Bruid - voorbereidingen - make up Groningen Drenthe Friesland

De bruid | Haar en make-up | Bruiloft

Voordat ze naar beneden loopt om haar bruidegom te ontmoeten krijgt ze de sluier in haar haren en wordt de laatste zorgvuldige blik geworpen over haar make-up door de styliste.

De bruid is klaar op te trouwen
Bruid en de voorbereiding - Haar en Make up
Bruidsreportage bruiloft Groningen Drenthe Friesland
Bruiloft haar en make up
De bruid - haar en make-up - Bruiloft
De voorbereidingen van de bruid op haar trouwdag
Prachtige bruid maakt zich klaar voor de bruidegom in Gasselte in Drenthe

Ze is klaar om haar bruidegom te ontmoeten. Het duurt nu nog maar heel even en dan zal ze de bewonderende maar vooral zijn liefdevolle blikken zien.

Het is voor mij elke keer een voorrecht om de bruid zo te zien stralen.

Wil je zien hoe zij hun trouwdag hebben beleefd neem dan een kijkje in de portfolio waar je meegenomen wordt in hun bruidsreportage. Klik hier

Zoek je een haar en make-up styliste dan kan ik je Evelien van harte aanbevelen. Zij heeft bruid Irina prachtig mooi gemaakt op haar bruiloft. Haar en make-up -Bruidsstyliste Groningen

Zij laat je stralen in de mooiste versie van jezelf

 

Een paar tips voor de voorbereidingen:

1 Neem voldoende tijd voor de voorbereidingen. Het is niet leuk om te moeten haasten op je eigen trouwdag. Je kunt beter een half uurtje vroeger beginnen en daardoor ontspannen alles over je heen laten komen. Hierdoor voorkom je stress als het toch een beetje anders gaat dan gepland.

2 Zoek een plek in je huis waar jij je fijn kunt ontspannen. Laat daar de styliste haar werk doen. Vraag een zus of vriendin om in de buurt zijn voor dat lekkere kopje thee erbij.

3 Leg je schoenen, sieraden en andere accessoires bij elkaar. Dat is heel handig voor jezelf en voor de fotograaf.

4 Vergeet niet je parfum klaar te zetten.