Babyfotoshoot Drenthe Groningen en Friesland

Newborn Fotografie Drenthe

Newborn fotoshoot Drenthe

Newborn Fotografie Drenthe. Grote broer speelde graag door tijdens het maken van deze newborn fotografie in Assen. De houten speelgoedtrein was wel heel erg leuk. Af en toe kwam hij wel even langs om een kusje te brengen en eigenlijk wilde hij ook heel graag met zijn kleine broertje op de foto tijdens de fotoshoot.

Dit kleine kindje vond alles prima en sliep veel tijdens het maken van de foto's. Af en toe gingen de oogjes even open.

Het was erg gezellig bij Erik en Monique tijdens het maken van de Newborn fotoshoot. Deze sfeervolle beelden ontstonden terwijl het gezin ook gewoon door ging met alle dingen die moetsten gebeuren. Deze foto's zijn een waardevolle herinnering zullen voor later.

Wil jij nu ook een newborn fotoshoot plannen neem dan alvast contact met mij op. Ik zet de uitgerekende datum in mijn agenda en houd er dan rekening mee dat ik 1-3 weken na de bevalling bij jullie kom voor de babyfotografie.

Ik ben een fotograaf in het noorden van Nederland en werk veel in Groningen, Drenthe en Friesland. Maar ik reis door het hele land om jullie fotoshoot te maken.