Trouwfotograaf Schoonloo – Drenthe

Wij willen je heel erg bedanken  voor de prachtige foto's en het fantastische fotoboek!

Met de trouwfotograaf in de bossen van Schoonloo in Drenthe
Fotoshoot van een bruidspaar in de weilanden van Schoonloo
TROUWFOTOGRAAF SCHOONLOO – DRENTHE

Trouwfotograaf Schoonloo - Drenthe. Het was warm op deze trouwdag in september. De temperatuur meter tikte zeker de 32 graden aan in Schoonloo. In de dagen voor de bruiloft hadden we nog contact en spraken we over de warmte. "Hoe doen we het als het zo warm is in de felle zon tijdens de ceremonie? was de vraag van de bruid". Dat terwijl we het tijdens de kennismaking erover hadden gehad wat te doen wanneer het zou regenen.

Bruiloftplanning

Met het plannen van een buiten bruiloft weet je nooit. wat voor weer het zal zijn op jullie trouwdag.  Er kan van alles anders gaan en dat is - denk ik - ook de charme van het organiseren van de trouwdag op eigen erf. Dit geeft gelijk ook de ongedwongen sfeer weer en dat is helemaal gelukt voor dit bruidspaar.

Trouwfotografie Schoonloo Drenthe

Terwijl de koeien op de achtergrond mee keken werd dit bruidspaar in de echt verbonden. De stofwolken te zien op sommige foto's van de akkers ernaast waaiden gelukkig net langs de plek waar de trouwceremonie werd gevierd.

De bruiloft werd op de boerderij in Schoonloo gevierd en ook de fotoshoot maakten we rondom het bedrijf. Dit was mijn 2e boerderijbruiloft dit jaar en ook deze setting was geweldig.

We reden met deze geweldige trouwauto door de bossen in Drenthe en maakten op verschillende plaatsen de trouwfoto's. Na de fotoshoot reden we naar de boerderij waar de gasten al zaten te wachten op het bruidspaar. s'Avonds was het een groot feest in de tent met een fantastische band en ging het feest tot in de late uurtjes nog even door.

Wil je nog meer foto's bekijken en bestellen? Klik dan hier