Baby fotoshoot door newbornfotograaf Tilly Fotografeert

Newborn en Babyfotograaf Groningen

Newborn en babyfotograaf Groningen

We hadden eerst een paar foto's uitgekozen uit de fotogalerij maar toen we nog een keer goed naar de galerij keken hebben we besloten dat we alle foto's wilden hebben. Ze waren stuk voor stuk prachtig en nu konden we gelijk ook een mooi fotoalbum laten maken voor onze dochter.

newborn en babyfotograaf Groningen

Newborn en babyfotograaf Groningen. Met hun keuze om een album te laten maken hebben zij gekozen voor een prachtige herinnering van de eerste dagen met hun dochter.

De fotoshoot

We deden de fotoshoot een paar weken na de bevalling. Het voordeel van een newborn fotoshoot bij jullie thuis is dat je er niet uit hoeft met de baby. Het geeft geen onnodige onrust bij jullie kindje. Je bent op je eigen plek wat ook fijn is wanneer je tussendoor nog even moet voeden of rusten.

Het is ook heel leuk om jullie eigen huiselijke sfeer terug te zien in de foto's. Ook dit draagt bij aan de eigenheid van jullie fotoreportage. Later bij het terug zien van de foto's is ook jullie leefomgeving een onderdeel van de herinnering. Wanneer ik kijk in mijn oude fotoboeken vind ik het ook leuk om te zien hoe mijn vroegere thuis er uit zag.

Wil jij ook een newborn of babyfotoshoot plannen? Neem gerust contact met mij op dan bespreken we samen jullie wensen. Ik help jullie graag met een kledingadvies waarbij ik vooral rekening houd met jullie eigen stijl.