De winnaar is | Fotoshoot Drenthe

De winnaar is | Fotoshoot Drenthe

De winnaar is | Fotoshoot Drenthe.

Het is echt de moeite waard om de Instagram socials van Tilly in de gaten te houden want van tijd tot komen er mooie actie voorbij en ik heb daar optimaal van genoten. Zo hebben wij eindelijk de fotoshoot van ons gezin laten maken. Dit duwtje in de rug hadden we echt even nodig - Chantal

Dit gezin was de gelukkige winnaar van een hele mooie fotoshoot. Ze waren heel blij want het was echt jaren geleden dat ze op de foto waren gekomen samen. Dit werd zelfs de eerste gezinsfoto van het complete gezin. Het was dan ook echt een uitje voor iedereen.

Op de dag van de Mini - Fotoshoot was het regenachtig en koud. Het was helemaal niet het ideale weerbeeld voor een fotoshoot maar met een heleboel plezier hielden ze elkaar lekker warm. De kinderen hadden plezier samen en hielpen mee om de mooiste plekjes uit te zoeken waar ze op de foto wilden gaan. Ik holde vrolijk achter ze aan en ondertussen maakte ik de allermooiste beelden. De winnaar is | Fotoshoot Drenthe.

Na een tijdje was het genoeg geweest. Zij konden weer opwarmen in de auto en ik wist dat dit gezin hee blij zou gaan worden met een prachtige gezinsfotoreportage.

Omdat het zo'n prachtige serie was geworden konden ze niet zo goed kiezen uit de vele foto's. Toen was de keuze voor een fotoalbum snel gemaakt. Want met een professioneel fotoalbum weet je zeker dat alle foto's met grote regelmaat bekeken zullen worden.

Het fotoalbum kan in verschillende maten worden geleverd. Voor een gezinsfotoshoot wordt vaak 20x20cm gekozen. Er zijn verschillende kleuren voor de omslag en met een personalisatie is jullie fotoalbum helemaal uniek. Nu worden de foto's optimaal bekeken en bladeren de kinderen ook regelmatig door het album. Dit zijn de waardevolle herinneringen. Nu zijn het prachtige foto's maar later zullen ze steeds waardevoller worden.