De ontmoeting van bruid en bruidegom op de Allersmaborg in Groningen

Fotograaf | Trouwfotografie

Wauw, wat zijn ze prachtig geworden!! Wat een mooie foto's. Zowel heel spontaan als echt een plaatje. Fotograaf | Trouwfotografie

Ik word altijd stil van zo'n reactie. Het raakt mij wanneer ze vertellen wat de foto's met hun hebben gedaan. Tijdens het fotograferen wist het natuurlijk allang; ook deze trouwreportage zou weer erg mooi gaan worden. We maakten een paar heel bijzondere beelden vanuit een ander perspectief. Dat maakt deze fotoshoot net even anders. Daarbij was bruidspaar ook wel heel mooi om te zien.

Trouwfotografie op de Allersmaborg

Op de vroege ochtend kwam ik bij het huis van de bruid waar zij bijna zover was om in de jurk te stappen. Deze momenten zijn zo prachtig om te fotograferen omdat de spanning voor de trouwdag zo voelbaar is. Iedereen heeft er zin en voelt de blijdschap met het bruidspaar. In dit huis was er drukte met het maken van allerlei versiersels bij de deur maar heel veel rust bij in de kamer waar de bruid haar jurk zou gaan aantrekken.

Daarna was het zover. De auto van de bruidegom stond al op de oprit en de laatste hand werd aan de bruid verricht. Toen kon de deur eindelijk open en stonden zij oog in oog elkaar te bewonderen. De familie genoot op de achterhoede mee. en ik hoorde allerlei uitroepen: 'Wat zijn ze mooi he".

Heel snel vertrokken we naar de  Allersmaborg in Ezinge. Daar gingen we de trouwfoto's van het bruidspaar maken. De gasten kwamen ook op borg waar het huwelijk werd geopend door de trouwambtenaar. Het werd een feestelijke dag met een prachtige ceremonie en een indrukwekkende inzegening. Het hele gezelschap kon genieten van taart, toost en een heleboel gezelligheid.

Martin en Kirsten, van harte gefeliciteerd!

Fotografie | Trouwfotograaf

Fotograaf | Trouwfotografie in Groningen - Friesland - Drenthe. Maar ik fotografeer in heel Nederland, dus ik kom graag naar jullie toe.

Wil je foto's bestellen? klik hier