Babyfotoshoot Groningen

Fotograaf Groningen – Drenthe | Babyfotografie

Fotograaf Groningen – Drenthe | Babyfotografie. Het was begin 2020 toen ik een telefoontje kreeg van Daniëlle of ik foto’s wilde maken van de zwangerschap. Ze verwachtten hun eerste kindje en wilden ook dit bijzondere moment graag vastleggen. We maakten de afspraak voor de zwangerschapsfotoshoot en bespraken ook alvast de mogelijkheden voor de fotoshoot van hun kindje. 

Babyfotografie

Arnold en Daniëlle en wilden graag interactie met de baby tijdens de fotoshoot. Daarom kozen zij voor een babyshoot. Een babyshoot kun je het beste rond 4 – 6 weken plannen. Dan zie je al vaak het eerste lachje en zie je de reactie van je baby in zijn of haar oogjes. Als je kiest voor een newbornshoot dan moet je de fotoshoot plannen in de eerste twee weken na de geboorte.

Babyshoot

Toen ik bij Arnold en Daniëlle thuis kwam was Tobias bijna klaar om te beginnen. Hij liet alles fijn over zich heen komen en reageerde vooral heel relaxed op de drukte. We hebben in de fijne sfeer van thuis een prachtige serie gemaakt. En uiteindelijk kregen zij de foto in een mooi fotoalbum als een bijzondere herinnering aan de eerste weken met Tobias.

Wil jij ook graag foto’s van jullie kindje direct na de geboorte of een paar weken daarna? Ik help jullie graag in het zoeken naar de mogelijkheden.