Babyshoot Groningen - Tilly Fotografeert

Babyshoot Groningen

Het was opnieuw een mooi weerzien met Remco en Marjolein. Een paar maanden eerder hadden we de zwangerschapsfotoshoot gedaan en nu was het zover; Ik mocht Mees komen fotograferen. Een prachtig lief jongentje lag in de box toen ik bij hen binnen stapte. Met een kopje kopje koffie vertelden Remco en Marjolein mij over Mees. Over het slapen en drinken maar vooral over hoe lief hij toch was. Babyshoot Groningen.

Babyshoot Groningen

We begonnen de fotoshoot beneden in de woonkamer. Het was er lekker warm en prachtig licht natuurlijk licht van buiten. Mees liet het over zich heen komen en lag fijn tegen z’n ouders aan. Daarna hebben we foto’s boven gemaakt op zijn kamertje. Het rek met kleertjes, een knuffel, schoentjes, alles was met zorg uitgezocht voor Mees. Na een poosje vond hij het even niet meer zo leuk en hebben we een kleine pauze ingelast. Hij kon toen even weer zijn buikje vol drinken en kreeg andere kleertjes aan. Daarna deden we deel II van de babyshoot.

Heerlijk vertrouwd in eigen huis

Ik vind het fijn om de babyshoot thuis te kunnen doen in de vertrouwde omgeving van het kindje. Meestal is de baby na een poosje moe en kunnen we gemakkelijk even pauzeren. De ouders en de baby kunnen zich even terugtrekken en wanneer het weer lukt gaan we verder met de fotoshoot. Als alles klaar is vertrek ik, de ouders hebben geen reistijd met een huilende baby in de auto. Daarnaast is het ook gewoon super mooi om foto’s in het babyalbum te hebben die gemaakt zijn in je eigen vertrouwde omgeving.

Zijn jullie zwanger en wil je ook graag een fotoshoot plannen? Neem dan gauw even contact op om een afspraak te maken.