Babyshoot Groningen - Tilly Fotografeert

Babyfotografie Groningen

 

Babyfotografie Groningen. Het tweede kindje van Roy en Cindy is geboren en na een paar weken ging ik naar hun toe om de babyshoot van Ylou te maken samen met haar grote zus. Mayra is inmiddels al een hele peuter en weet heel goed dat ik kom om de baby te fotograferen. Zij rent naar boven naar de slaapkamer om daar met haar zusje te knuffelen. Papa en mama mogen er natuurlijk ook bij zijn. Na een poosje is het genoeg geweest en wil Mayra liever naar beneden waar oma wacht om met haar te gaan spelen. Daarna heb ik nog even rustig de tijd om dit kleine lieve kindje te fotograferen. We nemen ook nog even de tijd om te wisselen van haar outfit. Babyfotografie Groningen.

Newbornfotografie

Ik neem graag ruim de tijd voor de babyshoot zodat het kindje niet te veel hinder heeft van alle drukte. De ouders houden de regie, als zij zeggen dat het genoeg is geweest dan is het genoeg. Ik observeer de situatie en schat de mogelijkheden in wat betreft de foto plekjes in huis. Vaak is de slaapkamer en de babykamer een plekje van rust in huis waar het voor de baby dan ook het meest ontspannen is.

Zwangerschapsfoto’s

Wil je ook graag foto’s van je zwangerschap en een newbornfotoshoot kies dan voor het combipakket.

Opnieuw was het weer een feest om het pure geluk in dit mooie gezin vast te leggen. Roy en Cindy, dank jullie wel dat ik opnieuw jullie gezin mocht fotograferen!