Het eerste bruidspaar in 2021 - Tilly Fotografeert

Het eerste bruidspaar in 2021

Ik was nog volop bezig met het verwerken van een aantal bruiloften van vorig jaar toen ik op 8 januari foto's mocht maken van Henk en Jouktje. Het eerste bruidspaar in 2021. Ze waren met kinderen en kleinkinderen s'middags naar het gemeentehuis geweest en gingen daarna met z'n tweetjes naar huis als getrouwd stel. Ik kwam daarna bij hen thuis en na een overheerlijke appeltaart met slagroom gingen we naar buiten. Henk en Jouktje wonen op het platteland en dus ruimte te over om te shooten.

Bruidspaar 2021

Ik ken Jouktje al een heel lang als de vriendin van mijn moeder en wat was ik verrast toen ik een mailing van haar in mijn postvak kreeg of ik hen wilde fotograferen tijdens de kerkdienst op hun trouwdag. Na een telefoontje was alles in kannen en kruiken en zo zat ik dus een paar weken later aan het gebak en maakten we mooie foto's rondom hun huis.

Vrienschap veranderd in diepe liefde

S' avonds gingen ze naar de kerk waar een klein aantal genodigden aanwezig was om de inzegening van hun huwelijk bij te wonen. Het werd een bijzonder moment met liederen die het hart raakten en woorden die niet gauw zullen worden vergeten. Ik vond het een voorrecht dat ik er bij aanwezig mocht zijn en hoorde hoe de Grote Liefde de rode draad in hun leven was. Daarnaast waren zij door alle omstandigheden heen er altijd al voor elkaar geweest. Hoe bijzonder is het als na jaren van vriendschap - de liefde voor elkaar- ineens een andere en diepere betekenis krijgt.

Mensen zijn zo mooi!

Ik deed opnieuw een ontdekking terwijl ik met de foto's van dit mooie stel aan het werk was. Iets wat ik natuurlijk wel weet en daarom mijn werk ook met zoveel liefde doe. Het is telkens weer verwonderlijk om twee of meer mensen te fotograferen en te zien hoe mooi mensen zijn. Opnieuw raakt het mij!

Denk je nu ook - zo'n mooie fotoshoot wil ik nu ook graag? Neem dan gauw even contact op en dan plannen we een afspraak.