Trouwfotograaf Vlaardingen - Zo mooi trouwen wij - Tilly Fotografeert

Trouwfotograaf Vlaardingen | Zo mooi trouwen wij

Met dit koppel heb ik het afgelopen jaar tijd mooie avonturen beleeft. Op een vrijdag in november 2019 belde Irene mij op met de vraag of ik hun de volgende dag wilde fotograferen. Ze hadden een loveshoot gepland maar de fotograaf had plotseling afgezegd. Ik keek snel even in mijn agenda en zag dat ik wel ruimte had. We maakten een afspraak op de Utrechtse heuvelrug en daar heb ik de mooiste foto's gemaakt van dit lieve stel. We hadden elkaar nog niet eerder ontmoet maar het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. Wil je de foto\'s van de loveshoot nog even bekijken? klik dan hier.

Trouwfotograaf Vlaardingen

Het werd april 2020 en ineens stond er een super mooi berichtje in mijn telefoon. "Wij hebben groot nieuws want het zit zo goed tussen ons dat we besloten hebben te gaan trouwen. Hij is vandaag op zijn knieën gegaan hahaha". Ik voelde de vraag al aankomen. "Wij vonden dat je de vorige keer ons zo mooi hebt gefotografeerd en de communicatie verliep zo goed dat het ons super gaaf leek als je onze bruiloft ook zou willen vastleggen". Waah... wat ontzettend leuk! Hier hoefde ik natuurlijk helemaal niet over na te denken.

Zo mooi trouwen wij

We hadden nog een aantal keren contact, zeker ook over de maatregelen maar hoe dat ook zou gaan, Ton en Irene waren vastbesloten om te gaan trouwen en corona kon daar geen speld tussen krijgen. Daarom was ik op hun trouwdag in november ook al heel vroeg bij de bruid waar de voorbereidingen al in volle gang waren. Toen Ton aankwam rijden was daar dan eindelijk dan hun ontmoeting. We vertrokken voor de fotoshoot naar het park en naar de  havens van Vlaardingen. Tot zover was er niets anders dan anders.

Tijdens de ceremonie en in de kerk mochten maar een paar mensen aanwezig zijn. Gelukkig konden alle familieleden en nog een paar vrienden erbij zijn. Na prachtige woorden van de ambtenaar en later van de dominee klonk twee keer hun 'Ja' in het stadhuis en in de kerk. Waarop Irene hardop riep "Ton we zijn getrouwd". Ik zag twee gelukkige en lieve mensen.

Autoreceptie

Het was tijd voor de felicitaties en dat kon alleen maar op straat. De vrienden hadden een tent geplaatst met daarin de bruidstaart voor alle langsrijdende gasten. De taartjes gingen in een doosje door het raampje naar binnen en visa versa gingen de cadeautjes door het raampje naar buiten. Zo kon het dus ook. Wat mij het meeste bij is gebleven die dag zijn de woorden van Irene die boven alles uitklonken : "Dank je wel, wat lief dat jullie er zijn, wat zien jullie er mooi uit, ik ben zo blij dat we zijn getrouwd".

Wat een bijzondere bruiloft! Niets kon hun tegenhouden en wat reed ik aan het einde van de deze trouwdag met een dankbaar gevoel naar huis. De liefde wint!

Als je nu na het bekijken van deze foto's ook een fotoshoot wilt boeken, neem dan gauw contact op.Het is ook mogelijk om foto\'s te bestellen. Klik dan hier