Gezinsfotoshoot in Drenthe - Tilly Fotografeert

Gezinsfotoshoot in Drenthe | in de late herfst

Gezinsfotoshoot in Drenthe | in de late herfst. Veel mensen denken dat een fotoshoot met je gezin alleen maar mooi is in het voorjaar of in de zomer. Maar deze fotoshoot laat zien hoe mooi het ook is om te fotograferen in de late herfst. Ik ben helemaal fan!!! Natuurlijk houden we het weer in de gaten en als het regent dan verplaatsen we de shoot maar dat moet in de zomer ook. Gezinsfotoshoot in Drenthe in de late herfts

Fotoshoot in Drenthe | in de late herfst

Samen met Nienke en Wessel en hun kinderen trokken we naar de bossen van Paterswolde waar deze shoot gingen maken. Een wandeling door dit bos is zo prachtig en als ik kinderen fotografeer is het eigenlijk een beetje spelen. Deze twee vonden het alleen maar superleuk en wilden graag meespelen om te zorgen voor de mooiste foto's. Papa en mama blij dat ze het zo goed deden en ik ook natuurlijk want deze beelden spreken voor zich. Na een uurtje had ik prachtige foto's en kon ik ze een poosje later heel blij maken met een prachtige serie.

Toen ik dan ook later de woorden las die Nienke op haar account deelde werd ik opnieuw weer heel dankbaar voor mijn werk. 

Dankbaar! Dat is wat ik  ben als ik deze foto zie! En ik kan er wel om huilen. Nu is het sowieso niet zo moeilijk om mij aan het huilen te krijgen, maar de liefde en blijdschap die ervan afstraalt raakt mij. Waarom? Omdat het helemaal oprecht en puur is. We zijn gelukkig als gezin en dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.

Wil jij ook zo'n prachtige serie? Ik wil jullie graag fotograferen.