Bruidsfotograaf Texel - Romantisch & Stoer - Tilly Fotografeert

Bruidsfotograaf Texel | Romantisch & Stoer

Maanden heb ik hier naar uit gekeken samen met Christiaan en Alice. In juni moesten zij hun trouwdag verplaatsen naar oktober. Ze wisten toen niet dat het opnieuw weer spannend werd want begin oktober werden de maatregelingen opnieuw verscherpt. Toen ik Alice belde was er één ding die mij bij bleef. Door haar tranen heen zei ze : ” Hoe dan ook maar wij gaan nu wel trouwen op Texel”.

Bruidsfotograaf Texel | Romantisch & Stoer

In de vroege ochtend stond ik in Den Helder te wachten bij de boot. Het zag er een beetje triest uit. Het regende, waaide en het was grijs. Toen ik in het vakantiehuis aankwam hing daar inderdaad geen trouwjurk aan een kapstokje te schitteren. Maar er zat wel een heel blije bruid die door haar vriendin werd klaar gemaakt voor hun trouwdag. Ook in een huisje verderop vond ik een ontspannen bruidegom die er naar uit keek om zijn bruid te ontmoeten.

Fotoshoot in de duinen

Als je de foto’s ziet van hun eerste ontmoeting dan snap je waarom mijn hart gelijk een sprongetje maakte toen ik hen fotografeerde. Alles klopte gewoon, de kleuren, het licht en hun liefde. Bij elkaar opgeteld was het gewoon één groot feest. Terwijl de wind echt koud was trokken zij hun laarzen aan om het natte bos te trotseren gewapend met een stel paraplu’s. Ook later in de duinen hebben we een prachtige fotoshoot gemaakt. Inmiddels hadden Christiaan en Alice al een heleboel ervaring voor de camera want dit was de derde keer dat ik mocht fotograferen. Wil je de vorige shoot ook nog even bekijken?

Feestje met vier getuigen

Daarna gingen we richting het gemeentehuis en daar wachtten de vier getuigen op het bruidspaar. Er werd eindelijk JA gezegd en toen konden Christiaan en Alice zeggen: Yes!! we zijn getrouwd!! Na de ceremonie hebben we nog een paar foto’s gemaakt in het centrum van Den Burg en toen werd het tijd om gebak uit te delen bij het vakantiehuis. 

Nog eventjes geduld

De bruidstaart moet nog even wachten evenals de trouwjurk en het pak. Maar als het straks weer kan gaan we nog een keer naar Texel om het feest te vieren. Sophie van Trouwen Texel als weddingplanner zal hen daarbij helpen om er opnieuw een prachtige trouwdag van te maken. Ik hoop zo dat dit in 2021 al kan. Maar… zij zijn getrouwd en hebben de mooiste foto’s als herinnering op een heel bijzondere dag in oktober in 2020. Bruidsfotograaf Texel | Romantisch & Stoer 

Wil je foto’s bekijken en bestellen? Klik hier