Trouwen op Texel

Trouwen op Texel | We love it !

Trouwen op Texel | We love it! Een hele poos terug, ik denk anderhalf jaar geleden ontmoette ik Christiaan en Alice. Zij zeiden tegen mij: Wij gaan Trouwen op Texel | We love it ! Wil jij onze trouwdag fotograferen op Texel? Het toeval was dat er een stukje van mijn hart op Texel ligt. We hebben er veel jaren gekampeerd en als het even kan dan zijn we daar een dagje of een weekend.

Fotoshoot en styling picknick cadeau als goedmakertje

Helaas - helaas moest ook hun trouwdag verplaatst worden van juni naar oktober door covid-19. Maar ik had er een goedmakertje voor in gedachten. Alle bruidsparen die ik dit voorjaar zou fotograferen als trouwfotograaf had ik een fotoshoot aangeboden op hun oorspronkelijke trouwdag. Toen ik dit aan Christiaan en Alice vertelde waren ze gelijk helemaal enthousiast en zo kwam het dat wij met elkaar op hun oorspronkelijke trouwdag toch op Texel waren voor de fotoshoot. Toen Sophie, weddingplanner van Trouwen Texel hiervan hoorde kwam ook zij gelijk met een fantastisch voorstel; \"Als Tilly de fotoshoot cadeau geeft dan neem ik de styling van de picknick op het strand voor mijn rekening\".

Trouwen op Texel | We love it!

Toen we op de locatie kwamen lagen de kleedjes, kussens, hartjes, windlichten en fakkels al klaar om het aanstaande bruidspaar te ontvangen. Sophie had prachtig mooi werk verricht. Het aanstaande bruidspaar ging lekker picknicken en Sophie en ik waren op een afstandje aan het kletsen over ons prachtige werk. Ondertussen heb ik foto\'s gemaakt van dit lieve stel en wat heb ik weer genoten. Het is toch zo leuk om mensen blij te maken. Het was inmiddels hun 2e fotoshoot want ook de loveshoot had ik vorig jaar al gemaakt als voorbereiding op hun trouwdag. Christiaan en Alice zijn dus inmiddels ervaren fotomodellen.

Trouwen oktober 2020

Wat was het een toffe tijd en dan te bedenken dat ik dus in oktober weer naar Texel ga om de bruiloft dan wel vast te leggen. Wauw wat kijk ik daar naar uit zeg!!