Bruiidsreportage in Onstwedde | Relaxed & Puur

Bruidsreportage in Onstwedde | Relaxed & Puur

Een tijdje geleden belde een vrolijke aanstaande bruid mij op over haar bruidsreportage in Onstwedde | Relaxed & Puur zo moest het vooral gaan. We hadden de bruiloft een tijdje eerder al besproken maar er moesten toch nog aanpassingen gedaan worden. \"We gaan geen feest geven en we kunnen niet in de kerk trouwen maar we gaan dat nu doen bij ons thuis in Onstwedde in de paardenbak.

De kerkdienst in de paardenbak

Waaaaat... de kerkdienst in de paardenbak? Dat kan alleen maar heel bijzonder worden. Ik heb in mijn leven al heel veel kerkdiensten mee gemaakt. Ik heb gefotografeerd in prachtige godshuizen, in restaurants, in het park, in loodsen en schuren maar nog nooit kerkdienst in een paardenbak. Dat kan ook alleen maar als je echt te maken hebt met een paardenmeisje. Natuurlijk hebben we daar ook de foto\'s gemaakt met het bruidspaar en de de paarden.

Trouwen in de Gasterij in Smeerling

Omdat het bruidspaar ging trouwen in de Gasterij in Smeerling gingen we daar ook foto\'s in de omgeving maken. Langs het riviertje de Ruiten Aa en in de graanvelden met klaprozen. Wat een heerlijke zomerse plaatjes leverde dit op. Met een heel relaxed & puur bruidspaar was dit ook niet zo heel moeilijk. De bruid vond het heerlijk om met haar jurk te zwieren en te zwaaien dus ook die foto\'s vind je terug in de bruidsreportage. Deze bruid was zeker niet bang dat haar jurk vies zou worden of in de kreuk zou komen. Haha...

Kippen & schapen

Na de toost en het taart eten vertrokken de bruiloftsgasten naar het huis van het bruidspaar. Daar wachtte hun een verrassing in het kippenhok. Maar de \'grote schrik\' kwam later toen een drietal schapen het erf op kwam. Na deze hilariteit was voor mij het einde gekomen aan deze vrolijke trouwdag. Wat een heerlijke dag was het, met een heel voldaan gevoel en een heleboel fotobestanden ging ik weer huiswaarts.

Marjolein en Jakob, dank jullie wel! Jullie zijn een mooi en warm stel. Heel veel geluk samen!

Er zijn nog meer foto\'s gemaakt die niet hier op de site te zien zijn. Klik door naar de online gallery