Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschap-Fotoshoot-Zeegserduinen

Zwangerschap-Fotoshoot-Zeegserduinen. Het is elke keer weer bijzonder om een gezin te fotograferen. Een aantal jaren geleden heb ik Roy en Cindy voor het eerst gefotografeerd met een loveshoot. Daarna volgde de trouwreportage.  Wat was ik vervolgens blij dat ik ook hun zwangerschap- en een babyfotoshoot mocht vastleggen.

Zwangerschap-Fotoshoot-Zeegsterduinen

Ik was dan ook heel verrast toen ik in juni een berichtje kreeg dat hun 2e kindje onderweg is en of ik ze voor 5e keer wilde fotograferen. We gingen voor deze fotoshoot naar de Zeegserduinen. Daar hadden we de vorige zwangerschap ook gefotografeerd. Deze keer was hun dochtertje er ook bij. Het zal nu niet zo heel lang meer duren of ik zal ook de nieuwe baby komen bewonderen. Uiteraard gaat ook dan mijn camera weer mee. Zwangerschap-fotoshoot-Zeegserduinen

Fotoshoot van jullie baby – Babyshoot

Het is zo mooi om de belangrijke gebeurtenissen in je leven vast te laten leggen. Ik fotografeer levensgebeurtenissen op een manier die bj jou past. We doen dat samen met aandacht voor jullie wensen. Als er kindjes zijn dan vind ik fijn om er tijd voor te nemen zodat er vooral gespeeld kan worden. Wil jij ook bijzondere moment in je leven laten vastleggen?