Liefde in 't Roegwold

Liefde in ’t Roegwold-Loveshoot

Liefde in 't Roegwold

Gerwin en Rianne kregen deze loveshoot cadeau van hun familie. Zij hebben de locatie uitgekozen en ik heb ze gefotografeerd. Zo krijg je de mooiste foto\'s van de liefde in \'t Roegwold-loveshoot 💛

Met hele warme dagen zijn de avonden ideaal om te fotograferen en daarom gingen we op een mooie zomeravond naar \'t Roegwold. Ik wist dat de kleuren prachtig zouden zijn. Het wuivende riet en de graslanden die net gemaaid zijn zijn zo prachtig. De kleding hadden ze er volgens mij bij uitgezocht of was het toeval?

Een beetje gek doen en veel lachen dat was niet zo moeilijk voor dit vrolijke stel. Het gaf wel direct een heel relaxed sfeer. Nu ken ik Gerwin en Rianne al een beetje langer maar voor de camera staan is toch meestal wel een dingetje. Maar niet voor hen want ze deden gewoon wat ze leuk vonden. Met een paar kleine aanwijzingen van mijn kant hebben we samen een hele leuke tijd  gehad.

Kijk snel even naar deze mooie loveshoot. En ben je nu ook geïnteresseerd in een fotoshoot of wil je iemand verrassen met een fotoshoot cadeau? Stuur dan even bericht dan plannen we dit in.