Gezinsfotoshoot Groningen-Friesland-Drenthe

Vrolijke gezinsfotoshoot in de Onlanden-Drenthe

Vrolijke gezinsfotoshoot

Samen met Rudi, Aafke, Amber, Feline en Yinthe trok ik de natuur in. Het was inmiddels 5,5 jaar geleden dat ik Rudi en Aafke had gefotografeerd op hun bruiloft. Inmiddels zijn zij trotse en lieve ouders van drie prachtige meisje. Dus was het tijd voor een vrolijke gezinsfotoshoot in de Onlanden-Drenthe.

Boerderij de Onlanderij

In het noorden van Drenthe tegen de stad Groningen aan ligt het natuurgebied de Onlanden. Een uitgestrekt gebied met veel wandel-fiets en speelmogelijkheden. Vanwege de warmte hadden wij de locatie rondom boerderij de Onlanderij gekozen.

Speels en vrolijk

Op een speelse wijze hebben we deze fotoshoot gemaakt. Terwijl de meisjes bloemen plukten en lekker aan het struinen waren in het gras had ik tijd om een beetje bij te praten met Rudi en Aafke. Ondertussen kon ik natuurlijk de mooiste foto's maken. Ik vind vooral het 'samen zijn' als gezin het mooiste om te fotograferen. Toen ik de foto's later zag om te bewerken raakten mij die foto's waar de liefde zo zichtbaar is.

Review

 

Afgelopen maandag na 5,5 jaar weer een geweldig leuke fotoshoot gehad met Tilly. 5,5 jaar geleden was ze bij onze bruiloft, nu heeft ze prachtige foto’s gemaakt van ons met onze 3 dochters. Die zich gelijk op hun gemak voelde bij haar! Een leuke ochtend in een ongedwongen sfeer! Net als bij onze bruiloft waar ze de hele dag was maar niet merkte dat ze er was en ook toen prachtige foto’s heeft gemaakt! Wij zullen zeker over een paar jaar weer contact opnemen voor foto’s!

Gezinsfotoshoot

Wil jij nu ook een fotoshoot met je gezin plannen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet!