Loveshoot in Drenthe

Loveshoot in Drenthe-Paarse heide

Loveshoot in Drenthe

Vorige week maandag om 12.00 uur stond een loveshoot in Drenthe gepland in mijn agenda. Maar toen ik de app van weeronline bekeek zag ik dat het dan rond de 33 graden zou zijn. Dit leek mij wel een beetje warm voor een fotoshoot en daarom had ik toch maar even met Stijn en Laura gebeld. Gelukkig konden zij ook een paar dagen later en zodoende zagen wij elkaar op een andere dag maar dan lekker vroeg in de morgen.

Een loveshoot kan op elk moment en in elk seizoen

Zij wilden graag in augustus wanneer de heide bloeit en daarom gingen wij naar de Gasterse Duinen in Oudemolen. Een prachtige locatie waar ik heel graag kom om te fotograferen. Een loveshoot kan altijd en in elk seizoen gepland worden. En regent het heel hard of is het snikheet dan kunnen we alsnog een andere datum kiezen. Dat is het voordeel van een loveshoot.

Toen ik thuis kwam heb ik direct de foto's op mijn computer gezet en toen kon ik het niet laten om gelijk het resultaat te bekijken. Wat een prachtige serie foto's is dit geworden. Ik moest eerst nog andere fotoshoot verwerken en dus nog even wachten maar toen ik er uiteindelijk mee aan het werk was werd ik steeds blijer.

Elke fotoshoot is een feestje

Voor mij is elke fotoshoot een feestje. Ik geniet van het buiten zijn en de gesprekjes. En ik kom op de mooiste locaties in de provincies. Willen jullie ook een fotoshoot plannen? Neem snel even contact op dan gaan we gauw aan de slag en hebben jullie met een paar weken ook de mooiste foto's in huis.