Trouwfotografie Groningen-Friesland-Drenthe

De grote dag! Huwelijk op boerderij café Mausel

De grote dag! Huwelijk op boerderij café Mausel

Wat heb ik veel reacties gekregen op deze bruiloft. Wim en Marian vierden hun grote dag ! Rondom mij hoorde ik dat de gasten zeiden dit één van de mooiste bruiloften was die ze hadden meegemaakt. En dat in deze tijd van allerlei beperkingen.

De lock-down zette een streep door hun huwelijk

Vlak na de lock-down in maart had ik een verdrietig bruidspaar aan de telefoon. Hun trouwdag moest verplaatst worden. Om hen nog enigszins te troosten heb nog een pick-nick fotoshoot gemaakt op hun oorspronkelijke trouwdag.Dit werd hun tweede fotoshoot want de loveshoot hadden we ook al gedaan. Inmiddels zijn ze dus helemaal volleerd voor de camera:) Het was tijdens de pick-nick prachtig weer en we zeiden nog tegen elkaar; als het straks in augustus ook maar zulk mooi weer zal zijn dan komt alles wel goed. Wim en Marian zijn daarna flink gaan puzzelen met hun programma voor hun bruiloft. Het feest zou er anders uit moeten gaan zien dan de eerste gedachte was.

Beperkingen zijn uitdagingen vol met verrassingen

Er mochten niet zoveel mensen in de kerk aanwezig zijn en er mocht niet gezongen worden. Daarom werd Eline Bakker uitgenodigd om te komen zingen. Met haar prachtige stem en mooie liederen werd de dienst vol van emotie. Ook konden zij geen feest geven zoals eerst in de planning lag. Maar al deze beperkingen leidden naar een fantastisch huwelijksdag met een heel ontspannen bruidspaar en gasten die volop betrokken waren.

Een feestje om dit bruidspaar te fotograferen

Wim en Marian, wat een heerlijke dag hebben jullie gehad. Ik heb er volop van mee genoten. Dat begon al s\'morgens vroeg bij de voorbereidingen met de visagist op het terras. Het duurde ook niet heel lang of de hele buurt stond al op straat om getuige te zijn van jullie first look\'. Daarna vertrokken we voor de fotoshoot richting Slochteren waar we onderweg foto\'s hebben gemaakt. We eindigden in de graanvelden. Ik ben een beetje verliefd op deze foto\'s:)

Trouwen op de schommel onder de boom

Het werd tijd om te vertrekken naar boerderij café Mausel in Noordbroek. Daar stonden jullie gasten te wachten op de grote dag! huwelijk op boerderij café Mausel en kon er even later worden getrouwd op de schommel onder de boom. Na hele mooie  woorden van \'jullie\' persoonlijke trouwambtenaar werd er getoost en was het tijd voor de taart.

Tijdens een prachtige trouwdienst werd jullie huwelijk ingezegend. Met de prachtige woorden en liederen uit deze dienst gaan jullie samen verder. Heel veel geluk samen!

Wil je graag meer foto\'s bekijken en bestellen? Klik dan hier!